Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

Alınık Land Rover Series Iıı

Ynt: Alınık Land Rover Series Iıı Sezgin aradigi araci buldu ve aldi ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Defender merkezi kilit ?

Ynt: Defender merkezi kilit ? Banada lazim en acilindem ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

110 ile tekrar aranizdayim

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim bencede en önemlisi vatandaşa hizmet etmek . bu araçlarla becerebilirsek yardım etmek boynumuzun borcudur. En yakın zamanda afad'a gidip görüşecegım bu konuyu

4. ibrahim_ipek

110 ile tekrar aranizdayim

Ynt: 110 ile tekrar aranizdayim Hayirli olsun abi . Kazasiz belasiz binersin ins ... bu gonullu arac isini nasil yapiyoruz ibrahim IPEK
  5. ibrahim_ipek

Becce iletisim ?

Ynt: Becce iletisim ? 110 istanbuldami ibrahim IPEK

6. ibrahim_ipek

Becce iletisim ?

Ynt: Becce iletisim ? Basaksehir de abi yeri ibrahim IPEK

7. ibrahim_ipek

Hz. Muhammed Gerçekte

Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte Kimi mutlu ettirtmek istiyorsun sen ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

Defender Range Rover Suzuki Jeep Toyota Landcruser Port Bagaj Tavan Sepeti

Ynt: Defender Range Rover Suzuki Jeep Toyota Landcruser Port Bagaj Tavan Sepeti Yaziyi tam anlayamadim da . Beyaz defenderdeki bagaj ,merdiveni ayagi vs ne gerekiyorsa toplam kac liradir . ve hangi sehirdesiniz ibrahim IPEK
  9. ibrahim_ipek

Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a

Ynt: Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a Orjinal olcu iste 85 de olabilir aracin ustundeler kullaniyorum . Sizinkiler gibi dgldir illaki arac 10 bin km de tarihi 3 yillik vardir heralde ibrahim IPEK

10. ibrahim_ipek

Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a

Ynt: Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a Bnm aracin ustunde 235 /75 bf at var durumu iyi fkt sizinkiler gibi dgl . Stepne sifir dusunurseniz altini ustunu konusuruz bu arada istanbuldayim ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy Hayirli olsun bereketli kazanclar ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında

Ynt: Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında Defender 110 nun tek sikintisi arka kapisinin kucuk olmasi . Alan var fakat kapidan dolayi kaba esya tasimak mumkun degil . 130 veya hilux en uygun araclar . Bunlar arasinda secim yapilacak olursa defender...

13. ibrahim_ipek

Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında

Ynt: Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında 110 luk veya 130 luk defender yukleme alani acisindan diğer 4 cekerlere gore avantajlilar bu modellere bakabilirsiniz . Veya toyata nin cift kabin yuksek yalipi 4 ceker araclari mevcut fiyatlari modellerine...
  14. ibrahim_ipek

Fikirlerinizi bekliyorum

Ynt: Fikirlerinizi bekliyorum Gel biz sana hilux yapalim . Cilgin birsey olsun ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

Lastik Defender Yazılı Jant

Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant Sadece jantlari satmayi dusunurmusunuz . Ve 88 modele bu jantlar flanssiz uyarmi . ibrahim IPEK

16. ibrahim_ipek

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu ambulans olanlardan ses yok mu . Bahcelievlerdekiler ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ?

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Arac tam olarak nedir . Ki ibrahim IPEK
  18. ibrahim_ipek

Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ?

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Agir devirdemi yapti kokuyu ibrahim IPEK

19. ibrahim_ipek

Fj alimi icin yardim

Ynt: Fj alimi icin yardim Bende saka yapmistim ki zaten . Satmam ki satamam :-). Kamoyinet kasa 90 lik ustu acik fena olmazdi hani ihaleden alinsa yapilir. Whatsup dan ornek foto gonderiyom ibrahim IPEK
  20. ibrahim_ipek

Fj alimi icin yardim

Ynt: Fj alimi icin yardim Defender satilir :-) ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422