Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim
bencede en önemlisi vatandaşa hizmet etmek . bu araçlarla becerebilirsek yardım etmek boynumuzun borcudur. En yakın zamanda afad'a gidip görüşecegım bu konuyu
Ynt: Defender Range Rover Suzuki Jeep Toyota Landcruser Port Bagaj Tavan Sepeti
Yaziyi tam anlayamadim da . Beyaz defenderdeki bagaj ,merdiveni ayagi vs ne gerekiyorsa toplam kac liradir . ve hangi sehirdesiniz
ibrahim IPEK
Ynt: Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a
Orjinal olcu iste 85 de olabilir aracin ustundeler kullaniyorum . Sizinkiler gibi dgldir illaki arac 10 bin km de tarihi 3 yillik vardir heralde
ibrahim IPEK
Ynt: Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a
Bnm aracin ustunde 235 /75 bf at var durumu iyi fkt sizinkiler gibi dgl . Stepne sifir dusunurseniz altini ustunu konusuruz bu arada istanbuldayim
ibrahim IPEK
Ynt: Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında
Defender 110 nun tek sikintisi arka kapisinin kucuk olmasi . Alan var fakat kapidan dolayi kaba esya tasimak mumkun degil . 130 veya hilux en uygun araclar . Bunlar arasinda secim yapilacak olursa defender...
Ynt: Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında
110 luk veya 130 luk defender yukleme alani acisindan diğer 4 cekerlere gore avantajlilar bu modellere bakabilirsiniz . Veya toyata nin cift kabin yuksek yalipi 4 ceker araclari mevcut fiyatlari modellerine...
Ynt: Fj alimi icin yardim
Bende saka yapmistim ki zaten . Satmam ki satamam :-). Kamoyinet kasa 90 lik ustu acik fena olmazdi hani ihaleden alinsa yapilir. Whatsup dan ornek foto gonderiyom
ibrahim IPEK