Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

Mt82 Sanzimani Defendere Uyarlama

Bizimkisi faydadan ziyade mecburiyetten kaynaklandi aracda v184 motor var mecburen kendi sanzimanini kullanacagiz . Faydasida olacak tabi 1.41 arazi orani yerine 1.21 kullanilacak ve buna ragmen rampa kalkislari daha rahat olacak. ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

Terrafirma genel olarak iyidir. Yanliz sectiginiz urun sert biraz rahatsiz edebilir. Araca yuk atmayacaksaniz gerek yok tabi bu birazda tercih meselesi . Bu urune muadil ironman kit var ve içinde direksiyon amortsorude dahil . Fren hortumlari normalde yetmesi lazim ama araziye girince...
  3. ibrahim_ipek

Mt82 Sanzimani Defendere Uyarlama

Selamlar transit de kullanilan mt82 sanzimani defendere uygun hale getirmemiz gerek bunun icin gerekli olan parcalari nasil temin edebiliriz. Veya elinde olan varmidir. ibrahim IPEK

4. ibrahim_ipek

Bf Godrich At Lastik Islak Asfaltta Kayma Yapıyor

Yagmurda biraz kayar ama. Biraz daha bekleyip kar da kullanirsaniz degistirmek istemeyebilirsiniz ... ibrahim IPEK
  5. ibrahim_ipek

Slm ben ibrahim. Eski bir forumda tra500060 temin edeceginizi yazmissiniz .hala yardimci...

Slm ben ibrahim. Eski bir forumda tra500060 temin edeceginizi yazmissiniz .hala yardimci olabiliyormusunuz

6. ibrahim_ipek

Puma Motor Defender Için Turbo Timer

Malum bizim araclarin el frenleri pek saglam degil ve arazide zaten cekemiyoruz... arabayi istop edip de vitese atamama durumu olacak bunu durumuda goze alin. 200 tdi bir defenderde var 30 sn bekletiyor her seferinde;-) tabi ayarlabiliyor ama gicik birsey ibrahim IPEK

7. ibrahim_ipek

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Onu bosverinde sarisin mi esmer mi ? ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

O zman benim ciktigim kantarda problem vardi. Tartilip tekrar yazacagim ibrahim IPEK
  9. ibrahim_ipek

Hilüx Ln105 98 Model Ön Makasları Helezonlu Amortisör Ile Değiştirmek

88 veya 89 model on arka makasli idi. Vx80 de olamaya bilir toyotadan pek anlamiyim ibrahim IPEK

10. ibrahim_ipek

Hilüx Ln105 98 Model Ön Makasları Helezonlu Amortisör Ile Değiştirmek

Toyota vx80 i makasdan coilover sisteme cevirdik. Super oldu ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

Aksesuarsiz 110 defender 2400 kg geldi . 1800 kg yanlis heralde ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

V184 e R 380 sanziman takmak

Tadilata basladik . Mumkun oldugunca fotograf cekip burada paylasmaya calisacagim ibrahim IPEK

13. ibrahim_ipek

Haklisiniz yavuz bey de iste yukseltmesi rotu sagi solu derken bu haliyle bile tahminimin baya uzerine cikti ve halada cikiyor. ;-) ibrahim IPEK
  14. ibrahim_ipek

Sanzimani actik zaten merakdan . 56A kodlu sanziman elimizdeki priz direge mudahale etmemek icindi aslinda bu caba yoksa elimizde lt 77 sanziman mevcuttu. Belki ford muhafazasinin icini hafifden traslatabiliriz .. o zaman yerine oturabilir ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

Slmlar tadilat islemine basladik . R380 sanziman (300 tdi dan cikma) aldik priz direk boyu rulmanlardan sonra 27 cm cikti muhafazayi ford aldik araya parca yaptiracagiz fakat priz direk kisa geldi gibi islem o kisimda takildi kaldi ne yapsak bilemedik.

16. ibrahim_ipek

Ynt: V184 e R 380 sanziman takmak Oncelikle mutlu bayramlar ... bende sizinle ayni sekilde dusunuyorum. 6 ileri sanziman alirsam 1.22 oranli arazi olacak . Rn380 takarsam 1.41 oran kullanacagim arac istanbulda genelde gunluk kullaniyorum . Uzun yolda seyir edilebilir hizin 100-110 olmasini...
  17. ibrahim_ipek

Ynt: V184 e R 380 sanziman takmak 1500-2000 tl rakama transitten cikma sanzimanlar mevcut fakat bunlar uzerinde epey islem olmasi gerekiyormus . Ki pesine 1.22 arazi baglandiginda mt82 sanziman tam benim istedigim kullanim tarzina uygun . Hani varsa baska yolu denemeyi cok isterim . Ankaradan...
  18. ibrahim_ipek

Selamlar 88 model v184 120hp motorlu defenderim var 18 aydir surekli kullaniyorum pek problem ile karsilasmadim ... yanliz bu arabayi yapan usta motoru koyarken yanlis islem yapmis ve sanzimani( lt77) ileri ve saga almis muhafaza ile motor arasinada flans yapilmis ve o sekilde yerlestirilmis...

19. ibrahim_ipek

Defender Şanzıman Arıyorum

Ynt: Defender Şanzıman Arıyorum Arabanin altina egilip ön saft donuyormu bir bakin isterseniz . Lanet olasi ön diferansiyel kirilmis olabilir . Defenderdeki en dandik en kirilgan parca . ibrahim IPEK
  20. ibrahim_ipek

Port Bagaj Konusunda Öneriler!

Ynt: Port Bagaj Konusunda Öneriler! Istanbulda iseniz bayrampasada ozcan sepete ugrayin . Illaki cozum bulur usta ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri