Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Murat abi o arabayi otoparkdami boyayacan ;-) ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Ofsetli Jant

Ynt: Ofsetli Jant Al arabam senin olsun abi ;-) ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı

Ynt: 2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı Evet ben kaldim ;-) ibrahim IPEK

4. ibrahim_ipek

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Bak sen su işe dag basinda serdar kilic ile karsilas . Olacak işmi ;-) ibrahim IPEK
  5. ibrahim_ipek

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Tirmalaya tirmalaya gidiyo masallah ibrahim IPEK

6. ibrahim_ipek

Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform.....

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... .

7. ibrahim_ipek

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... Cok guzel olmus bende bunun dikine olani dusunuyorum ibrahim IPEK
  9. ibrahim_ipek

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) Emegine saglik abi ... motoru ne zaman indirecen merak ediyorum ibrahim IPEK

10. ibrahim_ipek

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Cok tesekkur ederim . Soylemen yeter abi ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Murat abi su caliskanliginin ceyregini bana versen ne olurki ? ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? O arabayi bende cok merak ettim . Fiyati hesapli idi ibrahim IPEK

13. ibrahim_ipek

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Neyse Olsun bakalim ... ibrahim IPEK
  14. ibrahim_ipek

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Lt sanzimanda 3 . Vitesle 4 vites arasi cok acik ve oransiz 3 de bagirtmaniz gerekiyorki 4 vites rahat devirlensin . Buda dizel motorun kullanim avantajini ortadan kaldiriyor . Tabi bu durum kimisinin hosuna gidebilir ama bence cok can sıkıcı bir durum ...
  15. ibrahim_ipek

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Beyefendi bu tavriniz neden. Ben yurudum genede yuruturum . Beklemis kar alti buz tutmus sertlesmis. Don yapmis kardir diferansiyeli tuttunmu yurutmeyen kardir. Yeni yagmis yumusak kari greyder gibi kaput onunde biriktirerek yurudum. Duster dan banane...

16. ibrahim_ipek

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... 235/85 lastikle standart defender . Tabi beklemis karda degil ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... 70-80 cm de defender yuruyor. Rampa yukari da duzdede. 15-20 cm karda yurumeyen araci elinden cikarin ibrahim IPEK
  18. ibrahim_ipek

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Bf at camurda gitmez onu ben tecrube ettim . Kuru toprakda cok iyidir sert cikislari patinaj etmeden cikarsiniz . Karda mukenmeldir ( 70-80 cm karda orta kilitsiz rahatca yuruyebiliyor) asfaltda kisaylama yapamiyorum baska at lastik kullanmadim ve...

19. ibrahim_ipek

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Boyle detayli bir calismayi benimde yapmam gerekiyor. Bi ara gelip arabanin sesini dinlemek isterim ibrahim IPEK
  20. ibrahim_ipek

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Sanzimanlar hala land rover . O yuzden yag tasimaya devam ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri