Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

2 İnç Yükselttim

Ynt: 2 İnç Yükselttim Lastikler ayri olarak satilik mi . ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Defender ve yag kutulari .. cok yerinde bir foto olmus. Logo da mukenmel olmus ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Murat abi on arka havali kilit de koy sen o paranin ustune ;-) ibrahim IPEK

4. ibrahim_ipek

Offroad Lastik Jant

Ynt: Offroad Lastik Jant Fiyat ebat . Jantli jantsiz . Detay verebilirmisiniz ibrahim IPEK
  5. ibrahim_ipek

Defender Göyüs Ve Havalandırma

Ynt: Defender Göyüs Ve Havalandırma Oktay abiden gonul rahatlıgi ile alisveris yapabilirsiniz ;-) ibrahim IPEK

6. ibrahim_ipek

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Oguzhan sen lastikleri ne yapacan ;-) ibrahim IPEK

7. ibrahim_ipek

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Hayirli olsun ... ziarelli icin gorusebiliriz ..bu arada ayhan ustanin tebessum hali beni bitiriyo ... ;-) ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz O sanzimani bana versen ya oguzhan ;-) ibrahim IPEK
  9. ibrahim_ipek

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz 120hp olan v184 motorlu defenderim var 2000-2500 devirde eh iste diyecek kadar gidiyo 2500-3000 devirde cok guzel gidiyo .3000 devir ustunde 5 vitesde bile tepki verebiliyo. Yakiti duruma gore 8-11litre arasi degisiyo. Sesi hayli fazla bakimi zaten cok basit...

10. ibrahim_ipek

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Diferansiyel havalandirmasi o sikinti yok ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Hizlanmamasi ce cekmemesi gayet normal alisin bence ;-) 120 hp turbo dizel bile zar zor goturuyo ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

Yaylı Amortisör Seçimi Hakkında Bilgi

Ynt: Yaylı Amortisör Seçimi Hakkında Bilgi Cekilir tip . Carkli ekici duzenli iki personelin calisabildigi . Traktorun aski sistemine takilan tezim var cizim olarak paylasabilirim . Carkli ekici duzeni gorursun en azindan . .. patetes ekilecek tarlada engebe olmaz . Zaten ekim oncesi surum ve...

13. ibrahim_ipek

Yaylı Amortisör Seçimi Hakkında Bilgi

Ynt: Yaylı Amortisör Seçimi Hakkında Bilgi Bende Tarim makinalari muhendisiyim projeyi merak ettim ekim dikim hasat isleme ilacama ne gibi makina yapacaksiniz . Neden yayli amortisore ihtiyac duydunuz . ibrahim IPEK
  14. ibrahim_ipek

90 model Defender 110 kalorifer isitmasi

Ynt: 90 model Defender 110 kalorifer isitmasi Veya veya genelde harici musluk konulur kalorifer girisine . Motordan kalorifere gelen veya giden hortumlara goz gezdirin ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

90 model Defender 110 kalorifer isitmasi

Ynt: 90 model Defender 110 kalorifer isitmasi Surucu koltuguna oturdugunuzda . Direksiyonun saginda kalan konrtol . Acma kapamadir . Asagi cekersenin 1.ve 2 kademede calisir. . Direksiyonun solun da kalan ilk dugme yukarida ise camlara ufleme yapar . Asagida ise ayaklara ufleme yapar. Cam...

16. ibrahim_ipek

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Atf li cay icmedim deme ;-) ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Defender 110 Ölçüleri

Ynt: Defender 110 Ölçüleri 1990 kg hata olmasin . Benim arac standart 2400kg ibrahim IPEK
  18. ibrahim_ipek

Defender 110 Ölçüleri

Ynt: Defender 110 Ölçüleri 1990 kg hata olmasin . Benim arac standart 2400kg ibrahim IPEK

19. ibrahim_ipek

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL
  20. ibrahim_ipek

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Aluminyum daha dayaniklidir. ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri