Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Fatih karter korumada yapsana en onemlisi o ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Pacaligin faydasi yok ki . ilk arazide kopar zaten onlar . Tabi janti degistikden sonra iyice camur atacak . Sendeki jantlar dar lastikleride gostermiyo ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bakalim ins sakatlik cikmaz . Tavsiyeniz icin Tesekkurler ibrahim IPEK

4. ibrahim_ipek

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Lastikci sikamadi bende kendim takip sıktım . Somunun bosluk kalan kismina disaridan civata siktirsam faydasi olurmub ibrahim IPEK
  5. ibrahim_ipek

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 5 mm spacer takinca poryanin bijonlari spaceri tam tutmadi kisa kaldi biraz . Bijon somunlarinin yarisini ancak doldurabildi bir sikinti cikarmi ibrahim IPEK

6. ibrahim_ipek

Mazot Pompası Havasını Alma

Ynt: Mazot Pompası Havasını Alma Enjektorun basindaki demir hortumu sokecen abi . Biraz mars basacan o soktugun hortumdan mazot attiracan. Oda Olmadi hava filtresinden ates cektirk ibrahim IPEK

7. ibrahim_ipek

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Defender parcasi ucuz abi . 1500 ne panjuru aliyoruz oyle en fazla 30-40 liradir . Pahali olan ürünler torpido parcalari ve tavan dosemeleri . Gerisi tofas parasina ve bircok yerde var ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Ve ses konusunda da 1.44 ile arac fazla bagirmadan 80-85 km hiz yapacak 1.67 ile 3000 devirde 80 hiz yapacak ve bu devir dizel motor icin oldukca fazla ve gurultude cabasi... ibrahim IPEK
  9. ibrahim_ipek

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Bence arazide arabayi her halukarda low'a almak gerekli almadiginiz zaman baski balataya ister istemez zarar veriyoruz o yuzden motor inmisken araziyide degistirmek lazim . Benim aracta v184 motor lt77 sanziman 1.67 arazi var arac guclu fakat oranlar...

10. ibrahim_ipek

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Durun hemen sinirlenmeyin . Askida kalmanizi bence arabayi tanimamaniza verin . Zamanla askida kalmadan ilerleme sorununu halledersiniz ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Abi tek basina o yola girmedin ins. ;-) ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

1974 Series Iıı İçin Çamur Lastiği

Ynt: 1974 Series Iıı İçin Çamur Lastiği Facebook da bir ilanda ok144ler var ve fiyatlari hesapli . Bir inceleyin isterseniz ibrahim IPEK

13. ibrahim_ipek

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 5 mm spacer da bu durum olmaz heralde ibrahim IPEK
  14. ibrahim_ipek

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu mevzu alir basini yurur ;-) ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Arabayi aldiginiz da etrafinizdan cok duyacaksiniz . ``Arabayi verde köye gidip geleyim bu bizim köyde ne gider . Yaylaya ne guzel cikar verde bi 15 gun gezip geleyim . `` inannin o anda akliniza geleceklere sizde sasiracaksiniz ;-) tabi...

16. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Mesela debriyaj bozulup arabada ariza olacaksa .haftalik 1000 lira kazanmanin hicmi hic manasi yok ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? He derseniz bizide geziye gittiginizde cagirin . Hertürlü misafir ederiz ibrahim IPEK
  18. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Defender saglam arabadir. Ama acemi insanin elinde gercekten naziktir. Ben aldigim ilk gun diferansiyeli kırdım mesela ve hicmi hic zorlamadan araziye girmeden. Ve su bir gercek kimse kiralik araca kendi arabasi gibi davranmaz . Mesela benim...

19. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Defenderini kiralayacak pek sanmiyorum . Bu arabanin sahibiyseniz aranizda duygusal bag vardir . ibrahim IPEK
  20. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? O araba oradan cikamaz ;-) ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri