Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Limankalesi sendeyim . Hic kacari yok ;-) ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Sen kasindin gel bakalim istanbula ben sana ne masraflar acicam oyle hemen offroad yapmak yok ;-) ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Abi ihaleden alacaksan kamyonet kasalar 10 bine firlamis durumda . Normal kasa zaten prk yok artik bulsan bile suan en az 8-10 bin lira . Kaporta boya 3-4 bin motor sanziman 3 bin . Lastik jant 2000 döşeme elektirik vs 2000 Hesap bu . Boya kaporta motor...

4. ibrahim_ipek

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru O is cok zor kupayi nereden bulacan. Nasil yaptiracan nekadar para harcayacan . Nasil isletecen . Uzar gider o mesele . Defender alma isine gelince Abim cebine koyacan 20-25 bin arasi ki bana kalirsa 40-50 bin arasi gidip temizini alacan kullanacan oteki turlu...
  5. ibrahim_ipek

Defender kalorifer teli

Ynt: Defender kalorifer teli Sol asagi yukari yonlendirme ve isi ayari . Sagdaki kol ac kapa iki kademeli ibrahim IPEK

6. ibrahim_ipek

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Atma motorlarda . Puma dedikleri motorlar 2.4 litre turbo intercoler 120 bg ve buyuk turbo intercoler 130 bg Bd30 3.0 litre turbosuz nissan motorlari 100 bg En yeni defenderde 2.2 litre tcdi ford 140 -150 bg arasi ibrahim IPEK

7. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Hayiridir limankalesi nereye ) ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Defenderin olayi harbi farkli . Mesela son 10 gundur her aksam arabaya birseyler takmak icin cabaliyorum . Her aksam aklima farkli isler geliyor . Rahat duramiyorum . Grand cheroke'm olsa idi yapabilecegim islerin sinirlari belli idi :-)...
  9. ibrahim_ipek

Land Rover Defender Şehir İçi Kullanımı

Ynt: Land Rover Defender Şehir İçi Kullanımı Aynen iki kisilik kamyonet kasa . ibrahim IPEK

10. ibrahim_ipek

3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler

Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler Non-UK yazar abi ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

Land Rover Defender Şehir İçi Kullanımı

Ynt: Land Rover Defender Şehir İçi Kullanımı Hangisini derken 90-110-130 ise bu sizin seciminiz ben 110 kullaniyorum hemde istanbul trafiginde ve cok da menmunum hiz konusunda trafik oldugu icin diger bineklerle ayni ilerliyorum . Sehir ici kullanacaksaniz arayacagiz ilk ozellik hidrolik...
  12. ibrahim_ipek

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Bnce bosa masraf olur ve orjinallik gider ibrahim IPEK

13. ibrahim_ipek

Aydınlatma Ve Diğer Ekipman Anahtarları

Ynt: Aydınlatma Ve Diğer Ekipman Anahtarları Ebay da bunun benzerleri var arb style rocker switch yazarsaniz 4 dolara ucretsiz kargolu var ama beklemek ve gelmememe durumu var ibrahim IPEK
  14. ibrahim_ipek

Aydınlatma Ve Diğer Ekipman Anahtarları

Ynt: Aydınlatma Ve Diğer Ekipman Anahtarları Aynen bana siddetle lazim . Bmc nin tuslarindan bakiyorum tanesi 30 tl . 10 tane alsam cok para .. sizin gosterdikleriniz cok guzel ve hesapli ama almasi dert ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Harbi cok az yakmis .... ibrahim IPEK

16. ibrahim_ipek

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Masallah masallah masallah ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Bd 30 Motor Land Rover Baskı

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı Merkez çubuğu neden kisa geliyormus . Farkli merkezmi aldiniz ibrahim IPEK
  18. ibrahim_ipek

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Bakalim 10 bin bakim yapilip sanzuman yagi felan değiştiğinde ne yakacak . Bu arada arazi şanzımani 1.66 ana sanziman lt77 ibrahim IPEK

19. ibrahim_ipek

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 2.4 ford motorlu 235 at lastikli yukseltmesiz yuklu olarak istanbul trafiginde gecen hafta 130 km de 35 lira yakit aldi ve hava soguk oldugu icin durdugu yerde yarim saatden fazla calisti . Yani 100km de 7.5 litre nin altinda tuketim yapti ibrahim IPEK
  20. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Guzel araba gercekten ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri