Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? 90 model tek elden kullanilmis duz dizel dibine kadar orjinal tertemiz aksesuarsiz 20 ye verdi almadim . O aracin bile ederi 17-18 idi satildimi simdi bilmiyorum ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? 25 bin lira duz dizel için bence fazla ki problemi varsa bulasilmaz . ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Dogal olarak yenisi ciktigi icin ve elinizdeki arabanin yasi arttigi icin fiyati düşecek . Amortisman bedeli olarak yillik yuzde 10 dusecektir ibrahim IPEK

4. ibrahim_ipek

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Yok ben profesyonel felan degilim . Sadece nacizhane tavsiyede bulundum o kadar . Disco 2.5 td masrafli olur . Samuray .jimi. vitara . Niva bu araclara bakin ve kesinlikle kucumsemeyin ozellikle jimi yi ön plana alin ... sebebi diskoya uygun jant...
  5. ibrahim_ipek

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Defenderim var aylik aksesuar giderim 500 e yakin isciligi genelde kendim yapiyorum . aylik 1000 km ye yakin yol yapiyorum ve bu durumda araba beni zorluyo ve yakin zamanda satmayi dusunuyorum bekarim hicbir giderim yok .... isin icine girmeyince...

6. ibrahim_ipek

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri 1000 tl gelir ile binek araba bile cok gelir birakin arazi aracini binek arabanin gideri bile zor karsilanir . Sigorta +mtv yillik en kotu 1000 tl . Yakit zaten konusmaya gerek yok . Hele ki ofroad yapacaksan aylik 300-500 ayirmak lazim ...

7. ibrahim_ipek

Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ??

Ynt: Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ?? Cok oldu satilali :-) ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? Ben olsam kendi aracimda ki defender orta kilit mevcut . Ortayi kilitler zinciride one takarim sebebi ileri dogru ilerlerken kar dogal olarak ön tekerin onunde birikecek . Arka tekerde o izden gelecek ve arac ilerleyecek...
  9. ibrahim_ipek

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Onu bende biliyorum abi .... ilk alim hani ibrahim IPEK

10. ibrahim_ipek

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Hayirli olsun emre abi ... bakimli arac belli simdi herkezin aklina gelen o malum soru kac kurus acaba :-):-):-) ibrahim IPEK

11. ibrahim_ipek

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Bu jantlar nedir nereden buldunuz ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Benim araç da da 10000 lb vinc var ve off road yapmiyorum 3 kere kullandim ve olmasa idi perisan olmustum . Defender batmaz diye birsey yok hemde oyle batar ki sasar kalirsiniz yaninizdan jimi patinaj etmeden gider siz baka kalirsiniz (tabi at lastik...

13. ibrahim_ipek

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Depo koruma sart abi . Trafikde cok ise yarar malum araclar yuksek duramayip carpanlar direk depoya daliyorlar ibrahim IPEK
  14. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Bekliyoruz abi hala bulusma yok ... ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Sac jant bende hos degil discovery ve bosst super yakisio ibrahim IPEK

16. ibrahim_ipek

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... ilk fotodaki zaten 6 bijon defender 5 bijon opmaz heralde ....defenderin jant olculeri Bijon araligi 5x6.5'' 5x165.1mm Yuksekligi 16 '' genislik degisebilir ama fotodakiler buyuk ihtimal 8" ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Birinci foto daki janti hic gormedim . Merakda ettim . Ikinci fotodaki direk olur fiyati hesapli dir . 3 cu foto da bosst jant orjinali 700 den fazla bir dusuk kalitesi 400 civari ve flanssiz olmaz (en azindan benim araca uymuyor 88 model arka teker...
  18. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Portbagaj 1000 tl Jant lastik 2500 tl Sis lambasi 500 tl +++ Yukseltme 1500 Spacer 500 Ic doseme +torpido parcalari 1000 tl Boya 3500-4000 tl Dodik kaput kabartma 800 tl On teyp cercevesi tus takimi teyp 1000 tl ek kalorufer 300 tl Off...

19. ibrahim_ipek

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Hakikaten mevzu defender almak degil .mevzu Usta bulmakda sanayide is yaptirmada , hani arac bozuldugu icin degil tamamen kendi kasintimizdan surekli birseyler yaptirmak istersin yaptirdikca istersin . Para ciktikca mutlu olursun . Arabaya...
  20. ibrahim_ipek

Defneder pickup sandik ?

Ynt: Defneder pickup sandik ? Abi bildigimiz garaj kapisi gibi yapsan surgulu rulo seklinde, en basa taksan rahatca acilsa kapansa ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri