Arama sonuçlarınız

1. MEHMET KALAYCI

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. hayır tampon kesme işine gerek yok.ölçü net birşey demeyim ölçmedim,ama takriben ön-arka 3-4cm mesafe var

2. MEHMET KALAYCI

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. alper bey bilgiler için teşekürler.bfgoodrch 215/75/15 taktım.araba daha diri ve dolgun oldu.benim amacım sizler gibi ofroad değil, biraz görüntü boş kaldımı hafif engebeli arazide tatmin amaçlı.denemeye çıktım asfaltta tahmin ettiğim gibi fazla ses yok.yere...
  3. MEHMET KALAYCI

arkadaşlar suzuki jimny marka aracım var.lastik ebatları205/70/15 arazide ve asfaltta kullan mak için lastik arıyorum.215/75/15 ebatta lastik almış olsam tampon kesmeden ve aracı yükseltmeden takabilirbiyim, bukonuda yardımcı olursanız sevinirim

4. MEHMET KALAYCI

Suzuki Jimny Performansı ?..

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?.. dostum dediğin imkansız.aracı neziroğlundan aldım.onlar aracı kontroletmeden kesinlikle vermezler.eğer öle birşey varsa onları sürüm sürüm süründürürüm.
  5. MEHMET KALAYCI

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?.. ARAÇ 2. EL 3900 KM BENDE 1 AYDIR KULLANIYORUM.ARAZİ İLE İŞİM OLMAZ AMA BU HAFTA PİKNİKTE BİR DENEYİM DEDİM EN AĞIR KONUM DA RAMPAYI ÇIKAMADI TAKILDI KALDI OLMAZSA SERVİSE GİDİP BİR FİKİR EDİNEYİM.BENDEN Mİ YOKSA ARABADAN MI KAYNAKLANIYOR

6. MEHMET KALAYCI

ARKADAŞLAR MERHABA 2009 MODEL SUZUKİ JİMNY OTOMATİK VİTES ARAÇ ALDIM.İNTERNETTE BAKTIM BU ARABALARIN ÇIKAMADIĞI YER YOK.PAZAR GÜNÜ ARACI DENEMEK İÇİN ARAZİYE ÇIKTIM.EN AĞIR KONUMDA BAYIRA VURDUM,RAMPANIN YARISINDA ARABA TAKILDI GİTMEDİ.PATİNAJDA ÇEKMİYO SANKİ ARABAYI BİR TUTAN VARMIŞ GİBİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri