Arama sonuçlarınız

1. D

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum ilandaki araçta baya güzel duruyor onuda favorilere ekledim :) peki şöyle birşey alsam çok uğraştırır mı kaportadaki nikelaja benzer anlamsız parçalar kötü durmuş...

2. D

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum sizde baya yol yapmışsınız :) uzun yolda yorucu bir araç olduğunu düşünüyorum öyle mi? Bir de en büyük korkum aracı ordan aldım diyelim edirneye dönerken arıza yapması :)
  3. D

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum aslında beni video da cezbetti :) uzak olmasa gider bakardım ama araç artvinde ben edirnedeyim 1500km yol var napıcağımı bilemiyorum

4. D

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum araç sahibiyle konuştum yıllık vergisinin toplamda 160 TL olduğunu söyledi verginin az olması çok hoşuma gitti :)
  5. D

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum cevap için teşekkürler bu forumda birkaç konuda mtv hakkında konuşulmuş kafam karışmıştı :) yanlış hatırlamıyorsam konunun birinde aracının motor hacmi 3501 - 4000 arasıymış ama 1600cc vergisi ödüyormuş. Bu şekilde olursa güzel. Ben arazide kullanmıcam...

6. D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mat-siyah-cj5-175578167/detay/ ilandaki araç görünüş olarak hoşuma gitti durumu nasıldır bilemem tanıyan bilen var mı? 17 bine kadar araç arıyorum inşallah sağlam birşey bulabilirim. Bu cj5 lerin mtvleri ne kadar bir alt dilimden...

7. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yaşım 23 edirneden selamlar :)
  8. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yaşım 23 edirneden selamlar :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri