Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum
ercanaslan' Alıntı:
Vin sorgulatmak ve deyali bakmak gerek kesinlikle katiliyorum abi. Ama rakadaki farkli detaylar gozume carpmadi. Arka ek yeri kapatilmis sanirim o nedenle dedin ama oyleyse bile kapi ougu ve yanlar cok orjinal degistirilmis derim ben. Orjinal degilse iyi bir usta yapmis bence
Ercan,artık ilan verenlerde yavaş yavaş uyandı.Kendilerini ele verecek detayların görülebileceği açılardan pek fotoğraf koymuyorlar.Bu birazda bugüne kadar özellikle bu site üzerinden yapılan eleştirilerden durumu fark etmiş olmalarına dayanıyor.Elbette fotoğraftan yanılma payı çok.Ancak bu ilan için konuşuyorsak;
1.Arka kapak modelini CJ7 kapağı ile karşılaştır.
2.Arka kapak sağ ve sol tarafındaki boşluklara göz at.Sence eşit ve düzgünlermi?
3. Arka iki köşe radyüslerine dikkat et ve o köşe radyüslerin doğru olup olmadığını diğer cj7 lerle karşılaştır.
4.Tam arkadan baktığında olağandan daha küçük radyüsle bükülmüş olmanın ötesinde alt eteğe doğru o köşelerin içe doğru kaçıyor olduğu gözüne takılacaktır sanırım.
5.Tam yandan baktığında kapı boşluğundan itibaren geriye doğru ve özellikle üst kenar boyunca arka yan sacların elde yapılarak çıktığını görmek mümkün.
Kısaca ben şahsen bu araca yakından bakmak gereğini duydum.
Bu arada renk olarakta çok benzer olduğu için Emin hoca kendi cj7 sinin aynı açılardan fotoğraflarını çekip koyabilirse sanırım yapılacak karşılaştırmalara çok katkısı olur.
(Emin; burayı okumuşsan sakın baskı yaptığımı düşünme.)