Arama sonuçlarınız

1. B

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım simit lpg den memnunmusunuz peki :)

2. B

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım hepiniz sağolun simit lpg tanlkı sordum mantıklı geldi fazla yer kaplamıyor ama deedğiniz sıkıntılarda birazda yapan ustalara bağlı olabilir çoğu arabada özellikle cj lerde simit lpg kullanıyomuş yer açışından iyi diyolar 53 litreliğe kadar var ustasına sordum :)
  3. B

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım LPG konusunda ne yapabilirim onu bilmiyorum koltuk çok yukarıda duruyor tente olunca arkaya kimse oturamıyor nasıl bir çözüm bulabilirim.

4. B

Kara Şanzıman

Bu kara şanzumanlarda 1.viteste gaz gestiğimizde gııyyy diye çıkan sesi nasıl kesebiliriz aşırı derecede rahatsız edici yardım edebilirmisiniz ? teşekkürler.
  5. B

Cj5 İçin Yardım

Merhabalar herkeze iyi günler adım batuhan 1977 model bir cj5'şim var bunu biraz toplamak istiyorum ucuz veya çıkma sağlam parcalar satan biryer ve istanbulda cj5 ustası sağlam bir usta nerde bulabilirim parçacı nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz. 6 silindir 2,500 motor 101-125 bg LPG...

6. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar herkeze iyi günler adım batuhan 1977 model bir cj5'şim var bunu biraz toplamak istiyorum ucuz veya çıkma sağlam parcalar satan biryer ve istanbulda cj5 ustası sağlam bir usta nerde bulabilirim parçacı nerde bulabilirim yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri