Arama sonuçlarınız

1. S

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) bu benim ilk off road tecrübem sayılmaz tekbaşıma nakadar deme yaptığımı hatırlamıyorum tecrübelerime dayanarak şunu söyleye bilirim lastik ebadlarından ziyade özellikleri önemli bendede 195 r 15 lastikler...

2. S

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) hele hoşgeldin bende yeniyim ayrıca detaylar anasayfada var görüşmek dileğiyle
  3. S

1993 Lada Niva, Bakımlı

Ynt: 1993 Lada Niva, Bakımlı detaylı resimler için ANASAYFA- OFF ROAD - ALTBÖLÜMLER - LADA - BUDABENİM KEÇİ LADA bölümüne bakarsanız birkaçtane var umarım tatmineder

4. S

1993 Lada Niva, Bakımlı

Ynt: 1993 Lada Niva, Bakımlı kendi resmimin yerine koyabildim aynızamanda tabanıjn tamamı kalın muşamba koltuklar deri
  5. S

1993 Lada Niva, Bakımlı

Ynt: 1993 Lada Niva, Bakımlı ya resim yerleştiremadim resim çok ama mesajlara yerleştiremedim

6. S

1993 Lada Niva, Bakımlı

1993 Model LPG ruhsata işli Arazi vitesleri çalışıyor. CD çalar Lastikler muayyer Merkezi kilit Ön sisler,tavan sisler mevcut. Tamponlar arazi tipi Pazarlıksız 7000 TL

7. S

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Çok teşekkür ederim, yakın zamanda görüşmek üzere iyi bakın kendinize
  8. S

Hüseyin Gazi Türbesi

Ynt: Hüseyin Gazi Türbesi bi yanlışlık var orda çünki benim bildiğim hüseyin gazi türbesi onbaşılar köyüyle değirmendere köyü arasındakalır ilçeye 3 km uzaklıkta adres hariç geri kalanı doğru ama adres yanlış
  9. S

Çorum Gezilecek Yerler

Ynt: Çorum Gezilecek Yerler miyana sultan yatankavak örenyeri şanlıosman kanyonuadını gabil kalesi ve ören yeri geven ören yeri örükaya köyü helenistik dönem alaca höyük hitit barajı dünyadaki ilk sulama göleti adını hatırlayamadığım birkaç yerdaha var ama yakın da onlarla beraber fotolarınıda...

10. S

Yazılıkaya Tapınağı

Ynt: Yazılıkaya Tapınağı musa seni alacamızın turizm elçisi olarak atasak olmazmı

11. S

Alaca İlçesi

Ynt: Alaca İlçesi kendi güzel bahtı kötü alacam
  12. S

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) BANA ENYAKIN SİZLERSİNİZ KM OLARAK BEN ÇORUM DAN SERHAT İŞLERDEN FIRSAT BULABİLİRSEM TABİ SİZLERED UYARSA OFF ROAD GRUBUNUZA KATILMAK İSTERİM SEVGİLER

13. S

En Ateşli Niva :)

Ynt: En Ateşli Niva :) GÜZEL MAKİNA ALLAH SÜRÜŞ TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESİN
  14. S

Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..

Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !.. GÖRÜNTÜ HARİKA KEÇİ DEN ZİYADE BOĞA GİBİ DURUYO HAVA FLİTRE Sİ OLAYINI NASIL YAPTIRIYORSUNUZ
  15. S

1991 Lada Niva 1600

Ynt: 1991 Lada Niva 1600 EVET BİLADACI BUNDAN DAHA FAZLA NEİSTER ALKIŞLIYORUM GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜYE SAHİP

16. S

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı AMA DAHA ÖNCE ARAZİDE KULLANMAMA RAĞMEN 100KM DE 9 LT CİVARI YAKIYODU LPG DE GERÇİ VİTES DİŞLİLERİNDE Bİ SIKINTI VAR YAKIN ZAMAN DA MOTORU TAMAMEN İNDİRTECEM OZAMAN SORUNA ORDANDA BAKARIZ ARTIK ŞANZUMAN TAMAMEN İNECEK BİTAVSİYEN VARMI YAVUZ ABİ ŞUNU ŞÖYLE YAPTIR BUNU BÖYLE...
  17. S

Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!!

Ynt: Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!! BENCEDE ÇOKGÜZEL PROTOTİP OLSADA
  18. S

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum TEŞEKKÜREDERİM

19. S

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı EVET YAVUZ ABİ ACABA BU DURUM SİBAP VE AVANS AYARLARINDAN KAYNAKLANIYO OLABİLİRMİ ÇÜNKİ MOTORU 10 AY ÖNCE REKDEVE YAPTIRDIM
  20. S

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum OK REİS PEKİ BU WD 40 NEDİR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw