Arama sonuçlarınız

1. becasse

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Valla arkadaşlar,öhhööö falan yok.Ben 36 senedir hasret çekiyorum(anne sülalesi buralı) sonunda emelime ulaştım. ;D ;D ;D

2. becasse

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Oğuzhan Gündüz 03.07.1975 artık Adapazarlı her türlü doğa aktivitesi evli Hayat Varmış....
  3. becasse

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar, Nihayet Adapazarına yerleştim. :D Mahmudun fırını arkası inşaata başladım.Yolu düşen arkadaşları çaya beklerim.0 532 674 27 99 telefon numaram.Oğuzhan Gündüz. Saygılar,görüşmek dileğiyle

4. becasse

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kaza geçiren arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Allah beterinden korumuş.
  5. becasse

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sen,sıkı bir etkinlikte Ankara'ya feyk atarsın...:) :)

6. becasse

Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011) İnşallah...

7. becasse

Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011) Serkan bey,gemileri yaktın galiba :) :)
  8. becasse

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı işler,cumanız mübarek olsun.
  9. becasse

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İyi günler beyler, Oğuzhan Gündüz ben,tanışma köşesinde kendimden bahsetmiştim.Haftanın 1-2 günü Adapazarına geliyorum.Haftaya geldiğim zaman Rescue Team e uğrayacağım.İnşallah diğer gezi programlarınıza katılmak istiyorum.Saygılar,

10. becasse

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Teşekkürler Serkan bey,görüşmek üzere.

11. becasse

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selamlar, Adım Oğuzhan Gündüz,36 yaşımdayım ve iki erkek çocuk babasıyım,ticaret ile uğraşıyorum.4-5 aydır foruma katılıyorum,bir araç arayışındaydım(toyota vx80) fakat azlığı ve fiyatlarının yüksekliğinden dolayı ki en son uygun fiyata İsmail bey...
  12. becasse

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

13. becasse

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim.
  14. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bu link'teki aracın önceki sahibini hatırlıyamadım.Kimindi acaba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx-100-cok-temiz/detay
  15. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İsmail bey,son arabayı sen aldın.Piyasayı kuruttun valla, ;D ;D

16. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydınlar,
  17. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu arada forumun saati halen eski saat,yetkililere bilgi...
  18. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Selam,bir bardak suya 2 tane "sedergine" yarım saat sonra aynen devam. ;) ;)

19. becasse

Yeni Bir Araç..

Ynt: Yeni Bir Araç.. Haklısınız,yarın gelip alıyım dedim.Dur biraderime sorayım,yok memlekete gideceğiz.Bayramdan sonra satarım dedi ??? ??? ???
  20. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Herkes arazide galiba İsmail bey, ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri