Arama sonuçlarınız

1. becasse

Yeni Bir Araç..

Ynt: Yeni Bir Araç.. Selam, Araç İstanbul çıkışlı(2003) İzmir'e bir şirkete satışı var sonra tekrar istanbul şahsa ve Ankara 2009 Haziranda satılmış Sahibi bayrama kadar satmaktan vazgeçti zaten >:( ??? >:( >:( bayramda memleketine gidip geldikten sonra satacakmış.Adamın ayağına müşteri...

2. becasse

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 Teşekkürler Burak bey,her halde taçı bana devredeceksiniz :D :D. Sanırım herkes ailece geliyor Toyota buluşmasına yanılıyormuyum?
  3. becasse

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 Selam, En çömez Toyotacı ben olacağım herhalde ;D ;D umarım yanlız bırakmazsınız beni ???

4. becasse

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-cok-temiz-orjinal-sifir-4-lastik/detay Satıcı tok galiba 43.000 den aşağı olmaz diyor. :) :)
  5. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... zehir

6. becasse

Yeni Bir Araç..

Arkadaşlar az kaldı haydi bir el atında benide Toyota cı yapın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-satilik-land-cruiser-vx80-33304814/detay bilgisi olan var mı?

7. becasse

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İyi akşamlar beyler, Ankaralı arkadaşlar,linkteki araba az önce düştü aracı tanıyanınız varmı? İyi durumda gibi ??? ???,kilometreyi bir sıfır eksik yazmış galiba,orjinal vinç gibi duruyor...
  8. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... olta
  9. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... rakı ;)

10. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bahçe

11. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... çiçek
  12. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... japon

13. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... pusula
  14. becasse

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Ağaç
  15. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hayırlısı olsun İsmail bey,güle güle kullanın.

16. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Evet,ilk paylaştığınız araç o kadar sade duruyorki,sanki listelediğiniz şeyler onda yok gibi ;D ;D ama var sanıyorum.
  17. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hayırlısı olsun İsmail bey,bitirdiniz mi alışverişi?
  18. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Çağlar bey,araçta sizin yaptığınız modifikasyonlardan başka ekstra birşey görmüyorum.Maliyet açısından farklı bir rakam çıkarmı.yani bu sabah ki araç o fiyata alınıp,bu şekilde olması için 20.000 lira harcanırmı.

19. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Üstünde FOR SALE yazıyor,arasakmı acaba ;D ;D ;D
  20. becasse

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Evet,evet bu sabah girmedi foruma.Kesin aracı almaya gelmiştir İstanbula.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri