Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
haydi cem'in cektikleri hazir oluncaya kadar; kadrajlarini ve netliklerini duzeltebildigim bir kac kare daha... :)
merak etmeyin rubicon'da hizla eskiyor. 6 ay gecmeden, grand abisinin varligina ragmen o bile 10.000 km'yi gordu. sagi solu simdiden cizik icinde. camura bulanmadik yeri kalmadi. ve en onemlisi yeni yila kamp atesiyle bir tepede girdi. yine...
size de tesekkürler...
evet! haklısınız. ben de sile'yi iki yil önce kesfettim. yaz-kıs fırsat buldugum her an solugu orada alıyorum.
Sevgili Enver,
merak sözcüğüne neden olumsuz anlam yükledin bilmiyorum. ben şahsen meraklıyım. ya da hepimizi "offroad meraklısı" olarak niteliyorum. gezen insan zaten "merak" ettiği için geziyordur. dünya'daki bütün keşifler ve icatlar da...
gittigimiz yer "polaris riders club" sahibi de oldukca iyi bir motosiklet ve atv egitmeni olan "kutsu koray" onlar da sizin gibi dost canlisi, iyi insanlardir. o civarda dolasirken, yemek yemek, birseyler icmek icin her zaman...
sagolasin. konvoyu fazla bekletmemek icin aceleyle cektim. bu nedenle cogunda kadrajlar kötü ama aldigimiz keyfi belgeliyor en azindan...
vee iste bendeki son kare!
emegi gecen herkese tesekkür ederim. kuyuya ilk tasi atan Güven'e, bu sitede bu kadar insani bulusturan fikir sahiplerine...(bence facebook yalan)
elbette bana da "güvenerek" pazar gününü bir arada gecirmek icin...
haydi bakalim, yola devam. 0,75 ekmeklerin hakkini verelim.
bizi bulusturan Güven'den bir "ayarsiz enerji" denemesi ve arkada sabirsizlikla bekleyenler...
aciktiniz mi? durun hele! köprüyü bir gecelim, zirvede, yangin kulesinin orada Cafe De Defender hizmetinizde. yoksa Salon Salomanje mi desek? Yarim ekmek olayi coktan asilmis, 3/4 ekmek boyutuna gecilmis farkli bir konsept. ayni anda 7 kisi...