Arama sonuçlarınız

1. tm

Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) 3,5 /2 sarı cizmeli cem aga, atv'siyle uyum icinde...

2. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) bir offroad aracinin aslinda ne ya da nasil olmasi gerektigine dair kafamdaki bütün sorulari silen cagri'ya bir kez daha tesekkürler...
  3. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) agir abi geliyor...

4. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) jimny güzellik banyosu
  5. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) üvezli-kömürlük yolundan, bıçkıdere yoluna giris, yesilvadi üzerindeki offroad etaplarindan biri...

6. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) endiseye gerek yok! cagri aramizda...

7. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) kirlenmek guzeldir :) eglence basliyor...
  8. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) tm
  9. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) biraz agir aksak gidiyor ama gerisi yolda...

10. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) acemilik iste! diger iki resimde problem oldu. siralama bozuldu

11. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) [/img][/img]
  12. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) start ve finish! baslamadan once jandarma kontrolu. endiseye gerek yok. offroad'cudan curuk adam cikmaz :)

13. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) titiz insan kendini her yerde belli eder :)
  14. tm

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) Merhaba, Ben de elimdeki fotograflari yuklemeye calisiyorum. Ancak site surekli uyari mesaji veriyor. Ayrintilar ve kritikler icin biraz daha izin istiyorum.
  15. tm

Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008) üstad, belki o stickerlardan biz de alabiliriz sonra degil mi? ok concrete, aksilik olmazsa ben, bu gece kampa cikacagim. geceyi yesilvadi'de gecirecegim. cumartesi etabi kontrol eder, genel durum hakkinda sana telefonla bilgi...

16. tm

Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008) Bize yardim edecegini soyleyen bolgeyi taniyan tecrubeli arkadaslardan/yonetimden yorum alma zamani geldi sanirim. Araclarin durumu ortaya cikmaya basladi. Dusunulen yer, tm nin onerdigi gibi Uvezli civarindaki, off road...
  17. tm

Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008) Ben herkesin eglenebilecegini dusunuyorum. Sonucta bu parkurda offroad yarislari duzenleniyor. Biz butununu kullanmasak bile keyif alip, bir haftasonu eglencesi yasayacagimiz muhakkak. Caylar sorun degil. Kim ne icmek isterse... Söz...
  18. tm

Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008) Merhaba Concrete, Cumartesi gunu Sile-Yesilvadi'de olacagim. Her hafta yaptigimiz rutin atv turlari icin. Dolayisiyla parkuru onceden test etme sansim var.

19. tm

İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler

Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler merhaba, www.gercekmacera.com adresinden ulasabilirsin. polaris riders club turkiye. yesilvadi doga ve motor sporlari kulübü. sahibi kutsu koray. atv konusunda teorik ve pratik herturlu bilgiye ulasabilecegin bir adrestir.
  20. tm

Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri