Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istanbuldan getirteceğim tamponlara da aynısını yapmam lazım kumlama şart yoksa üstüne direk boya atıp fırına verirsek sonradan boya patlak verir eminim
Hayırlı olsum tekrar güle güle kullan [emoji12]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok harika durmuş fırın boya mı yaptırdın
kaporta yeşil olunca harika durmuştur yan profil komple resim atarmısın
slm tekrar aracı aldım çok şükür çok mutluyum 1 kere trafiğe çıktım müthiş haz duyuyor ve heyecan yapıyorum inşallah kullandıkça görüşlerimi sizlere ileteceğim,az tüketen araçlar kullandığım için yakıt konusunda fil fibi çekiyor uzun mesafelerde yakıt ta değişiklik ,şehir içine göre daha düşük...
benim araç sıfır olduğu için üzerinde pek oynama yapmayacağım motor aksamında istanbuldan arka ön tampon buldum 2. el hiç takmamış alan kişi forum da paylaştığım ön panjur ve led far da alabilirsem bana yeterli şimdilik
yakıt konusunda da aracı şehir içi kullandığım için beni uyuz ediyor min...
normal şartlarda 200 hp kağan kardeşim demi bunlarda ortalamalar kaç gösteriyor ayrıca 260 hp ye nasıl çıkarttın öğrenmek isterim sağlıcakla
bu model sadece amerikada var bakalım bir yolunu bulacağım ayarlarsam sizede bilgi veririm
ayrıca yeşil her zaman efsana renk ,)
hepize Allah kazasız belasız masrafsız keyif dolu kullanmak nasip etsin ben hiç kullanılmamış tampon buldum birinden ayrıca amerikadan panjur ve led almaya çalışacam sizde paylaşayım resmi
aracı siyah aldım buna çok yakıştığı için
Allah nasip ederse bu hafta sıfır rubicona kavuşacağım ve tecrüblerimi alacak olanlara da dilim döndükçe paylaşacağım arkadaşlar
Slm ben 1 sene araştirdim tek oneri 300 tdi olmasinin gerekliligi ve dolu araç alinmasinin daha mantikli olacagi soylendi bende o tavsiye ile aldim ve cok memnunum ama aracimi satma ihtimalim de var cok mutluyum bu araca sahip olmaktan ve kullanmaktan
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...