Arama sonuçlarınız

1. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

jantlar nefis durmuş SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

antalya SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

istanbuldan getirteceğim tamponlara da aynısını yapmam lazım kumlama şart yoksa üstüne direk boya atıp fırına verirsek sonradan boya patlak verir eminim Hayırlı olsum tekrar güle güle kullan [emoji12] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

çok harika durmuş fırın boya mı yaptırdın kaporta yeşil olunca harika durmuştur yan profil komple resim atarmısın SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

slm tekrar aracı aldım çok şükür çok mutluyum 1 kere trafiğe çıktım müthiş haz duyuyor ve heyecan yapıyorum inşallah kullandıkça görüşlerimi sizlere ileteceğim,az tüketen araçlar kullandığım için yakıt konusunda fil fibi çekiyor uzun mesafelerde yakıt ta değişiklik ,şehir içine göre daha düşük...

7. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Tampon resimleri henüz elime gelmedi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

benim araç sıfır olduğu için üzerinde pek oynama yapmayacağım motor aksamında istanbuldan arka ön tampon buldum 2. el hiç takmamış alan kişi forum da paylaştığım ön panjur ve led far da alabilirsem bana yeterli şimdilik yakıt konusunda da aracı şehir içi kullandığım için beni uyuz ediyor min...
  9. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Allah keyfini huzurunu eksiltmesin SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

çok değerli bir paylaşım oldu tşklr ;) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

normal şartlarda 200 hp kağan kardeşim demi bunlarda ortalamalar kaç gösteriyor ayrıca 260 hp ye nasıl çıkarttın öğrenmek isterim sağlıcakla SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

yakıt olarak km de kaç kuruş yakıyor arkadaşlar ;)) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

müthişsin bence de gidersen süper olur SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

bu model sadece amerikada var bakalım bir yolunu bulacağım ayarlarsam sizede bilgi veririm ayrıca yeşil her zaman efsana renk ,) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

hepize Allah kazasız belasız masrafsız keyif dolu kullanmak nasip etsin ben hiç kullanılmamış tampon buldum birinden ayrıca amerikadan panjur ve led almaya çalışacam sizde paylaşayım resmi aracı siyah aldım buna çok yakıştığı için SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. maviyesilhakan

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Allah nasip ederse bu hafta sıfır rubicona kavuşacağım ve tecrüblerimi alacak olanlara da dilim döndükçe paylaşacağım arkadaşlar SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. maviyesilhakan

Defender Almayi Düşünüyorum

Slm ben 1 sene araştirdim tek oneri 300 tdi olmasinin gerekliligi ve dolu araç alinmasinin daha mantikli olacagi soylendi bende o tavsiye ile aldim ve cok memnunum ama aracimi satma ihtimalim de var cok mutluyum bu araca sahip olmaktan ve kullanmaktan SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri