Arama sonuçlarınız

1. vetaytek

GARANTİ BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SINIRI HAKKINDA

MERHABA DUSTER SAHİBİ ARKADAŞLAR.BENİM KAFAMA TAKILAN BİRKAÇ SORU VAR BU KONULARDA BİLGİLİ ARKADAŞLAR SORULARIMA YANIT VERİRSE SEVİNİRİM SORULARIM: 1-aRACIMIN İLK TRAFİK TESCİL TARİHİ 24,08,2010 BUNA GÖRE ARACIMIN GARANTİSİ 24,08,2012 DEMİ DOLUYOR(ARACIM2011 MODEL) 2-45000 BAKIMINI GEÇEN HAFTA...

2. vetaytek

Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım

evet bu durumu çok net açıklıyor galiba bizim türkiyedeki dacıa ve renault servisleri bu konulardan bihaber.maalesef bu tür uygulamalar ülkemizde yok allah vermesin daha kötü sonuçlar doğabilirdi. bilgi için tekrar teşekkür ederim... :)
  3. vetaytek

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı benim içinde debriyajın yukarıda kavraması rahatsız etti servise gittim sordum ayar olmuyormuş hidrolik old. dolayıymış.bilginize

4. vetaytek

teşekkür ederim.badal yoldaki çukur ve tümsekliklere denir bizim buralarda.aslında limitle pek alakası yok.elbette aracı kullanabileceğiniz optimum şartlar vardır ancak biz aracı zor yollarda kulandıktan sonra kontrol ve bakımını yapmıyoruz karlı yollarda işe gidiyorum ertesi gün çamura...
  5. vetaytek

cuma akşamı kayseriye arabanın 30,000 bakımına gitmiştim.Akşam yozgata geri dönerken -15 de badallı bir yola girdik biraz hızlıydım birden fren boşaldı.allahtan düz yoldaydım gece geri kayseriye döndüm el freniyle.sabah ilk işim servise gitmek oldu varır varmaz kopardım yaygarayı servise geldik...

6. vetaytek

YOZGAT ÇAYIRALANDA KAR VE DUSTER

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KAR VE DUSTER valla şuan yol dışına çıkmak gibi bir şans yok karlar buz tuttu ancak tank gidebilir:-)seneye kesinlikle kar tipi teker alacağım ama bu halde bile dusterin maşallahı var

7. vetaytek

YOZGAT ÇAYIRALANDA KAR VE DUSTER

HER YER BEMBEYAZ KAR VE KIŞ ÇOK GÜZEL DOLU DOLU GEÇİYOR EE TABİ DUSTER SAYESİNDE...
  8. vetaytek

YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM katılıyorum kesinlikle orjinal lastiklere güvenmemeli seneye goodrıch terrano almayı düşünüyorum onlar iyi iş yapar herhalde
  9. vetaytek

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM sizlere kesinlikle katılıyorum lastik çok önemli ancak maddi durumlardan bu sene böyle olmak zorunda kaldı.seneye kesinlikle alacağım da bf goodrich terrain at mi almalıyım önemli olan karda tutuşu özellikle bu sene kar yoğun yağdı...

10. vetaytek

40-45 CM KARDA ORJİNAL LASTİKLERİYLE ZORLANMADAN İLERLEMENİN VERDİĞİ ZEVK ANLATILAMAZ...

11. vetaytek

araç rolantide beklerken direksiyonu çevirince oluşan titreşim

Ynt: araç rolantide beklerken direksiyonu çevirince oluşan titreşim zaman ayıran arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yakında 30,000 bakımı için servise gideceğim orda sorunu çözmelerini isterim bu iyileştirilmiş direksiyon kutusu ücretsiz mi takıyorlar acaba
  12. vetaytek

araç rolantide beklerken direksiyonu çevirince oluşan titreşim

merhabalar arkadaşlar arcım rolantide çalışırken direksiyonu dönderdiğim zaman direksiyon tıkır tıkır diye titreşiyor bu normalmi yoksa bir sorun olabilir mi

13. vetaytek

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Yozgat Çayıralan Veteriner Hekim Aytekin Açıkel duster 1.5 4x4 look paket beyaz Forumdaki faydalı bilgileri takip ediyorum.Dacia büyük bir iş başarıp bizlerin kalbine yerleşti...
  14. vetaytek

DUSTER GERİ VİTESDE 4WDLOCK DA İKEN TEKERDEN TAK SESİ GELMESİ

MERHABALAR BENİM BİR SORUM OLACAK.BU ARALAR ARACIMI 30-40 CM KARDA SÜRÜYORUM.BAZEN ARACIN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ARKA TEKERDEN GERİ GİTMEYE ÇALIŞIRKEN(ÖZELLİKLE PATİNAJ ESNASINDA) TAK DİYE BİR SES GELİYOR(4WD LOCK MODUNDA).BU NORMAL Mİ YANİ TAM KİLİT OLMADIĞI İÇİN DİREKSİYON YÖNÜNDEKİ TEKERİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri