Arama sonuçlarınız

1. lionyigit

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) samimi ve sıcak bir atmosfer altında geçen gezi için tüm Gezenbilir ekibinden emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum :D Özellikle Koza'ya yardımı için ve Ünal beyede evinde misafir ettiği için teşekkür...

2. lionyigit

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Merhaba, 2400'e kadar katılabilecem. Ayrıca sıftah yapcam bu gezi ile :) Eğer 2400'de benim gibi ayrılacak olup Anadolu yakasına geçecek olan varsa özel msj atabilirmi? Katılanlar listesi; 01- Koza Yardımcı (koza)...
  3. lionyigit

Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!.

Ynt: Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!. Teşekkür ederim :)

4. lionyigit

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Benim başından çok olay geçti köpeklerke :) Eskiden korkum yoktu ama yaklaşık 3 sene önce bir köpek tarafından ısırılınca ister istemez bir korku aldı başını gitti ;D Farklı yöntemler okudum, akla en yatkın bibergazı geldi. Köpek küçükse sorun olmuyor ama...
  5. lionyigit

Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!.

Ynt: Her Çarşamba Akşamı Bisikletle Geziyoruz!. Merhaba, Anadolu yakası için bu tarz, periyodik olarak düzenlenen haftalık gezi programı varmıdır?

6. lionyigit

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, İstanbul - Erenköy'den Yiğit. Bisiklet ve fotoğraf tutkunuyum. Bisikletle elverdiğince heryere giderim. Erenköy- Kadıköy / Erenköy - Kartal hattımız mevcut şuan için Smiley Fotoğraf çekmekde ayrı bir zevk ve uğraş, bu konuda kendimi...

7. lionyigit

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, İstanbul - Erenköy'den Yiğit. Bisiklet ve fotoğraf tutkunuyum. Bisikletle elverdiğince heryere giderim. Erenköy- Kadıköy / Erenköy - Kartal hattımız mevcut şuan için :) Fotoğraf çekmekde ayrı bir zevk ve uğraş, bu konuda kendimi geliştirmeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri