Arama sonuçlarınız

1. sametdsl

G 500 & GL 450 By SMT Performance

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Resimler şimdilik bu kadar.Tatilden dönünce sizlere cok daha özenle çekilmiş resimlerini paylaşacağım. Saygı ve Sevgi ile.............

2. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Hele GL nin benzerinin esamesini göremedim desem yalan olmaz...Bu arada ortadaki tahta orjinalinde olmayan yan kapakları cam slikonu ile tutturmuş iken kururken oynamaması için koymuştum
  3. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Sıra GL 450'de

4. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance ......
  5. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance G ye devammm

6. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance G 500 resimlere devam

7. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON Teşekkür ederim,Ön torpidoda 2010 model olacak ve tüm fonksiyonlarda çalışacak.Hayırlısı ile tüm G severlerede bizzat gösterecegim hayırlısı ile
  8. sametdsl

Saygıdeger Gezenbilir ailesi, Sizlere yaptığım araçların görsellerini sunmaktan kıvanç duyarım.Araçlardan G500 15 günde GL 450 10 günde bu hale geldi.Olumlu yada olumsuz görüşleriniz benim için çok önemlidir.Amacım böyle araçların türkiye'de dünya standarlarındaki kalitesinde yapılabildiğinin...
  9. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON Koltukların aldım bile,Lexus SC 430 Cabrio.İç ahşap kısımlar olmassa olmaz Piano black olacak.

10. sametdsl

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Tmm hüseyin abi,Sana ne lazımsa hallederiz,ve sen hala senin ahşap kaplamaları yollayacan bana.Ayrıca sen sen G nin arka kolçaklarının resmini be arka kapılardaki cam açma dügmelerinin yerine yaptıgım Flok kaplama ile kaplattıgım küçük eşya gözlerini fark...

11. sametdsl

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Emeğinize sağlık,iyi günlerde kullanmanız dileği ile........
  12. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON Araç önümüzeki hafta boyadan çıkıyor hayırlısı ile işlemlere hızlı bir şekilde başlayacagız....

13. sametdsl

First-Class GL450

Ynt: First-Class GL450 Koltuklar ön koltukların aynısı.tek farkı hafızasız olması.Ayrıca arka koltukların rengi siyahtı araca uyması için tüm plastik kısımları aracın orjinal rengine özel işlemle boyandı,Deriside orjinal Mercedes-Benz derisi getirtilip orjinal rengine kaplandı.araçta orjinal...
  14. sametdsl

First-Class GL450

Ynt: First-Class GL450 Başka açılardan resimler.Şuana kadarki araştırmalarıma göre dünyada bir eşi daha yok,Var diyen varsa lütfen resimlerini yüklerse sevinirim.Bu aracı bu hale getirmek gerçekten cok zor ve hiç bir yerinde kaynak ile işlem yapılmamıştır ama kaynak kadar sağlam şekilde 6mm...
  15. sametdsl

First-Class GL450

Yapımı aylar avvel tamamlanmış olan ancak sitedeki sorundan dolayı görüntülenemiyen GL 450 nin son hali......

16. sametdsl

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Hüsyin abi, Sana bir detay daha G nin deri paspaslarının olduğu resimdeki sol arka kapı yeni tip olduğu için önceden orda cam açma düğmesi vardı onu iptal edip oraya cep telefonu yada başka birşey koymak için tüm kapılara kutu yapıldı ve Flok kaplama ile kaplandı...
  17. sametdsl

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Buda resimlerini bir türlü paylaşamadıgım GL
  18. sametdsl

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Hüseyin abi, Senle iyiki tanışmışım azda olsa sohbet edebildik kıbrısta.Ben şuan tatildeyim ama şurdan sana izah edeyim sen gözünde bir canlardır ben dönene kadar. Brabus led daylight,Bİ-XENON farlar,yeni tip sisler,20 inç AMG jant,G55 dodikler,yeni arka...

19. sametdsl

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Sanırım G kasalar arasında türkiye'de yapılanın en iyisini yapmaya çalıştık.Olup olmadığını siz sevgili dostlar yorumları dile getiriyor.......
  20. sametdsl

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Hüseyin abi bugün baktımda gerçekten güzel olmuş,Gören bidaha bakıyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri