Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk
Hüseyin abi,Arka koltuklarıda önlerdeki gibi Tekli oluyor oturma pozisyonları 2+2 oluyor.Arka koltuklarda tıpkı önlerdeki gibi Full fonksiyonlu her türlü hareketi yapabilecek .Belki arka bagajada Demonte bir koltuk koyabiliriz.Bugün arka koltukları monte için...
Selamlar
Malum GL serisi araçların en arka sıradaki koltuklara geçiş biraz zahmetli,ama hayırlısı ile bu durumu ortadan kaldıracaz.Resimdeki Cadillac gibi olacak.
Hüseyin abi,
Ben Ahsap görünümleri piano black yaptım,Sen ahsap kalsın dersen sormam lazım.Sanırım üzerindeki vernigi söküp varsa tamirini yapıp tekrar vernik atmak lazım.Sen önce fotosunu yolla ben sana yaptırırım sorun degil.Sanırım 2-3 güne hazırlanır
Merhaba,
Begenip yorum yaptıgınız içinTeşekkür Ederim,Parçaları almanyadan kendim getirtim 2 el olarak,ama inanın cok zor oluyor.Sana ne lazımsa yardımcı olabilirim
koltuk delik yerleri ve ebatları farklı oldugu için alt kısma 6 mm den demir tabla,ortasında elektrik tesisatı ve koltuk röle montajı
Hayırlısı ile bu gece itibari ile % 95 i bitti gibi yarın sabah erkenden son kontrolleri yapılıp hayırlısı ile iş bitecek gibi.Detaylı ve son resimleri araç biter bitmez paylaşacagım.
Siz degerli arkadaşlarımın yorumlarınıda bekliyorum.
Saygı ve Sevgi ile..
Hüseyin abi bu ustalarla ugraşmak çok zorrrrrrrr.İşi alana kadar tamam abi,hallederiz abi,problem degil,İş eline gelince bu paralara bu işler yapılmaz offf ,pofff gibi yokuş yapıyorlar
Teşekkür ederim,Bugün kapıların deri döşemeleri için kalıp cıkartıldı,ordanda dericiye deri kaplanması için verdim.Kapılara hoparlör takılması içinde kasnak yapıldı.
Sonuç:Durmak yok,Yola devam :)