Arama sonuçlarınız

1. zIpIr

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) oranın havası burda nerde !! yeniden dönmek istiyorum geldiğimden beri... sadece çileklerimle yetiniyorum :) kökleriyle aldığım çilekler yeni yerlerinde bahçemdeler tez zamanda olsalar da İstanbuldakiler de yeseler :)

2. zIpIr

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Gerçekten her şey mükemmeldi... Her şeyden önce 'yeşiL', mavi ve bol oksijen içimizi kıpırdattı... Her zaman olduğu gibi dostluk ve paylaşım yine ön plandaydı ve gerçekten eşsiz insanlarla tanıştım. Motorların heyecan...
  3. zIpIr

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) :):) insan bunca güzelliği görünce mutlu oluyor. beyazın üstünde ilk izleri bırakmakta çok güzel olmalı... fotoğraflar için teşekkürler çok keyifli bir gezi oollmuş..

4. zIpIr

Medetsiz Çıkışı (12-13 Temmuz 2008)

Ynt: Medetsiz Çıkışı (12-13 Temmuz 2008) bak bak doyamadım ben :) gerçekten mükemmel ötesi.... yansımalar... bulutlar.... harika......
  5. zIpIr

Medetsiz Çıkışı (12-13 Temmuz 2008)

Ynt: Medetsiz Çıkışı (12-13 Temmuz 2008) harika ötesi... resmen bulutların üstünde vakit geçmiş.... kim bilir nasıl bir duygu :) heyecan verici.... teşekkür ederim...

6. zIpIr

Anadolu Kurtları Doğa Sporları Kulübü 1.Darkay Şenliği Medetsiz Tırmanışı Raporu

Ynt: Anadolu Kurtları Doğa Sporları Kulübü 1.Darkay Şenliği Medetsiz Tırmanışı Raporu teşekkürler fotoğraflar için... yeni gezmelerinizin yeni fotoğraflarını görmek isterim... ayrıca gölet fotoğrafını da çok beğendim.

7. zIpIr

Enteresan Arazi Araçları

Ynt: Enteresan Arazi Araçları hepsi çok güzelmiş baya keyif alınır :)
  8. zIpIr

Kişisel Galeri (Behiç)

Ynt: Kişisel Galeri (Behiç) çok güzeldi... teşekkürlerr.. Gözlerinize sağlıkk
  9. zIpIr

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) harika bir gezi olmuş... paylaşım için teşekkürler...

10. zIpIr

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken bence şimdiki gibi motor kullanmanınn sorumluluğu üstünüzde olurdu.. :) motor her yaşta aynı bence... hatta insan motor kullanırken yaşlandığını hissetmez.. ben nolucam bakalım... bi motorum olsa önce ;) yazı için çok teşekkürler. insan bi kez daha neden...

11. zIpIr

Ağrı'dan Paraşütle İndiler

Ynt: Ağrı'dan Paraşütle İndiler yukardan aşağıya süzülmek harika bir duygu... her yere egemen olmak her yeri bi bakışta görebilmek eşsiz... ancak o kadar yükseğine kalp mi dayanır... insan duyduğu hazdan ne yapacağını şaşırır :)
  12. zIpIr

Denemeler (arıktekin)

Ynt: Denemeler (arıktekin) Fotoğraflar gerçekten mükemmel.. Bu kareleri görmek de ayrı bir marifet... Gözlerinize ve ruhunuza sağlık...

13. zIpIr

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız Bence her yerden geçeceklerini sanıp buzdan da geçilebileceği düşünülmüş olabilir :)
  14. zIpIr

Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008)

Ynt: Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008) Benim için de gezi gerçekten çok güzel ve keyifliydi.. Bu sefer Dayımı (clandraz) yalnız bırakıp Yüksel abiyle Maymun'u bende denedim ;D Her aracın kendine özel zevkleri olduğu kanısına vardım... Benim ''Şurdan da geçebilir...
  15. zIpIr

Şekerpınar Üzerinden Teke - Şile Civarı Keşif Gezisi (7-8 Haziran 2008)

Daha önce dayımla (Adem) yaptığımız gezilerde hiç bu kadar batmamıştık çamura. Çamurlu günler bana denk gelmemişti ne yazıkki. Hep istiyordum çamura batmayı. Ama bu sefer beklediğimden çok battık galiba :) Harika bir geziydi. Birliktelik o kadar güzeldi ki... Çıplak elle cantlardan çamurmu...

16. zIpIr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çok teşekkür ederim geçekten hoşbuldum ;)
  17. zIpIr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende geLdim :D ümran ben.doğayı çok seven psikoloji öğrencisiyim... şimdiden hoşbulduk.. en önemlisi site bi harika.teşekkürLer..... 8)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri