Arama sonuçlarınız

1. umut067

Grant Cheroke 2.7 2004

Ynt: Grant Cheroke 2.7 2004 Tavsiyem HMC Murat Usta ..!! Ben de oraya gidiyorum.

2. umut067

Wj 4.7 Vites Kullanımı

Ynt: Wj 4.7 Vites Kullanımı Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.. Genelde şehir içinde kullanıldığını sanmıyorum ama 1 ve 2'yi yokuşun açısına göre inerken kullanabilirsin. Hangisini kullanırsan araç maksimum o viteste yapabileceğin hıza ulaşır, frene çok basmamış olursun. WJ'nin bir öncesi olan...
  3. umut067

2001 Sonu Makyajlı Kasa Cherokeem Satılıktır

Ynt: 2001 Sonu Makyajlı Kasa Cherokeem Satılıktır Salla gitsin hocam :) Aşağıdaki konuda sunyata isimli kullanıcının yazdıklarını görünce senin haklı olduğun anlaşılıyor zaten. Dikkatli olmak lazım.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103696.10

4. umut067

Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt

Ynt: Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt Yasal olarak polisin ceza yazma hakkı var mı ki flowmaster kullanırsam. >:( Aşağıdaki linkte bir arkadaş güzelce anlatmış konuyu. Trafik tescil bürolarından, emniyet müdürlüklerine, teknoloji ve sanayi bakanlığına kadar aramış sormuş. Sonuç...
  5. umut067

Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

Ynt: Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim... Sadece beyaz araçlar mı parkediyor oraya :) Organize İşler filminde Özgü Namal kullanıyordu bu renk zj'yi. İşte o zamanlar vurulmuştum buna. Hala öğrenci olduğum için alamamıştım, sene 2005. Sabreden derviş zj'sine kavuşmuş, sene 2013 :)

6. umut067

cherokee icin diger markalarin uyumlari

Ynt: Cherokee İcin Diger Markalarin Uyumlari 2.7 crd desen şanzıman, motor mercedes deriz de zj'nin silecek motoru gibi aksamları dışında ne olur :s eşsiz bir arazi taşıtı :)

7. umut067

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Valla tezgahı güzel kurmuşsunuz kolay gelsin :) Plakası bile silinmiş araca mı güveneceksin. Bu sunyata isimli arkadaşımız sadece bu konuya mesaj atmak için üye olmuş, niyeti apaçık belli. Biraz gözünüz açık...
  8. umut067

Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur?

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? %70 şehir içi %30 arazi dediğin için bence Jeep KJ. Daha yakışıklı, daha güncel tasarım, daha yeni ... Masrafı her araç çıkartır, onu düşünme bence. Disco1 yerine Disco2 deseydin o zaman düşünürdüm :)
  9. umut067

cherokee icin diger markalarin uyumlari

Ynt: Cherokee İcin Diger Markalarin Uyumlari Bu soruyu bayanlara sorsan kartalla zj aynı araba zaten derlerdi emin ol:) Geçen eve yaklaşırken birşey lazım mı diye aradığımda, bizim park yerimize başkası parketmiş hem de aynı bizim araba dedi. Geldiğimde bir baktım yeşil renk bir kartal benim...

10. umut067

Alanya'da Jeeple Dere Geçişi Macerası

Ynt: Alanya'da Jeeple Dere Geçişi Macerası Bütün yapılı araçlar kıyıda beklerken standart WJ'nin sahibindeki nasıl bir gaza gelmektir arkadaş :)

11. umut067

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Bence de tam yetkili servisine götür, onlar bu işin ticaretini yapmıyorlar.. hobi amaçlı araç tamir ediyorlar :)
  12. umut067

Ynt: Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt Bence bu hali bile tatminkar :) Eline sağlık güzel olmuş.. Benim konuya gelirsek o zaman orta egzos çıkacak yerine flowmaster gelecek. Yani düşündüğüm gibi vanalı bi sistem yapamıyorum.. Bu kötü oldu hanım kesin başımın etini yiyecek, şimdiki...

13. umut067

Ynt: Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt Tamamdır, videolar hazır :) http://youtu.be/xsHOEEiY0T8 http://youtu.be/f8Gc7pfqq1o
  14. umut067

Zj Reklam Video

Ynt: Zj Reklam Video Bunlar da Oğuzhan'ın videoları. Bu videolar seni doyurur bence :) http://youtu.be/xsHOEEiY0T8 http://youtu.be/f8Gc7pfqq1o
  15. umut067

Zj Reklam Video

Ynt: Zj Reklam Video Arslanamca71, geçenlerde kaydetmiştim. Belki tatmin etmez ama az buçuk doyurur :) Flowmaster 44 taktırıyorum, o zaman yenisini yüklerim. http://www.youtube.com/watch?v=R8PrphGD1r0

16. umut067

Ynt: Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt Oğuzhan mail adresimi sana mesaj attım. İstersen gönderdiğin videoyu Arslanamca71'in de göreceği başlığa yüklerim.
  17. umut067

Ynt: Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt Üstad videosu yok mu bir dinlesem.. ? grand cherokee yi gc olarak kısalttım, kendimce ;)
  18. umut067

Arkadaşlar merhaba, Aracımı satacağım ama ilave masraflar yapmadan da duramıyorum :) Aracım 96 model Grand Cherokee 5.2 Limited V8. Orjinal egzosumun çıkartıp yerine V8 motorun sesi verebilecek güzel bir egzos taktırmıştım. Şimdi ise çok merak ettiğim için Flowmaster Super 44 aldım. Amacım...

19. umut067

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi Yahu bu Lada Niva'lardan her yerde var:) Bizim caddede yapılı bir tane var And-Off yazıyor sahibiyle tanışmak kısmet olmadı. Lada'dan sonra Cherokee biraz konforsuz gelebilir size ama zamanla alışırsınız .. :)
  20. umut067

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Şuanki sahibi bu masrafı karşılayıp tamir ettirmese 3-5 ay sonra veya ileride bu masraf sana kalacaktı, öyle düşününce iyi birşey :) Murat usta 5 yıl sorunsuz binersin dediyse binersin arkadaş. Bana geçen hafta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri