Arama sonuçlarınız

1. umut067

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

Resimdeki eski aracım. Ben de sizin gibi pek bilgim olmadan almıştım, şansıma şanzuman haricinde problem pek çıkartmadı. Daha sonra sattım aradan 2 yıl geçti tekrar arayış içine girdim. Bu defa çok araştırdım, amerikancı ustalarla birlikte seferber olduk temiz bir araç bulduk sonunda. Şansıma...

2. umut067

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

Araç alma konusunda acele etmişsiniz gibi geldi bana, temiz araç kolay bulunmuyor. Masraf zaman zaman çıkacaktır mutlaka yaşı itibariyle. Güle güle kullanın... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. umut067

2.7 Overland Almayı Dusunuyorum Soru Isaretlerım Var

Temizini bulursanız (temiz derken mekanik ve elektronik aksam) masraf çıkartmaz çünkü kronik arızaları bildiğim kadarıyla yok. Örneğin bende 5.2lt V8 modeli var, ustası anlayanı boldur tavsiye ederim. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. umut067

Çok Acil Alinik Jeep Zj 5.2 V8

Son olarak belirtelim gönlüme göre temiz bir zj bulduk ve satış işlemlerini de tamamladık. Eski zj min renginde koyu yeşil orjinal 160bin kilometrede temiz. Herkese kazasız belasız sürüşler. Yardımı olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler. [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. umut067

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

Alp teşekkürler abi. Yardımların için sağol çok değerli teknik bilgilere sahipsin, umarım bir organizasyonda buluşuruz. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. umut067

üstad artık ön ayak olursun bir organizasyon çıkar inşallah :)

7. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Sağolasın müdür, kazasız belasız sürüşler. Senin aracın da hayırlı olsun yeniden :)
  8. umut067

Benim gibi tercih yapmakta zorlanan arkadaşlara belki yol gösterir. Kısaca arayış sürecinde yaşadıklarımızı/öğrendiklerimizi yazalım. Öncelikle Arif Ustama / Federal Motor sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım. Ona getirdiğim 10 zj den 1 tanesine ok dedi, bütçem nedeni ile o aracı alamadık. Ama...
  9. umut067

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah Sent from my iPhone using Tapatalk

10. umut067

Ankara burda toplanmış yine. Beyler yıllar önce zj 'mi satmadan burda mesaj paylaşmıştım. Ancak bir türlü bir organizasyon yapılamadı nedense... Sonra döndüm dolaştım yine zj alıyorum iyi mi :) Alp, şaşmazda tanıdık bir abimizle zj konusunda anlaştık. Pazartesi işlemleri tamamlıyoruz...

11. umut067

Ulaştı ersin hocam tesekkur ederim. Bugün itibariyle bir zj buldum. Pazartesi satış işlemlerini gerçekleştireceğiz inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. umut067

Aradım sattık dedi amca, nasıl kendimi paraladım bilemezsin ama senin aldığına sevindim. Güle güle kullan kardeşim. Yarın alıyorum ben de inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. umut067

Bordo renkli olanı yoksa sen mi aldın kardeşim? Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. umut067

Tabi ki numarayı bekliyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. umut067

İnşallah gönlüne göredir de alırsın hayırlısıyla kardeş. Ankara dışındakileri araştırıyorum bu ara, ustanın uzaklarda da kolu var bakalım ne olacak... Sent from my iPhone using Tapatalk

16. umut067

Çok temiz P38 var Ankara'da ihtiyaçtan dolayı. Usta onaylı, ama son 35'e bırakıyor. ZJ bakıyorum artık... Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. umut067

Bugün yine RR P38 hastalığım tuttu. Efeler Landrover de bi iki araç baktırdım muhabbet sohbet. ZJ leri haftasonuna kadar bakcam müdür sen neler yaptın? Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. umut067

Ne diyelim hayırlısı olsun artık [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk

19. umut067

Bordo ve donanımlı olan aracın sahibi aracını övdü ancak yükseltme kitleri kalitesiz olduğunu söyledi. Diğer hasar kayıtlı olanın ilan numarası (274858810). Şuan yayında değil. İlana yazmamışlar hasar kaydını, telefonda söyledi.
  20. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

:) Estağfurullah Alp ya, bütçeme göre 5.9 varsa ilgilenirim tabi neden olmasın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri