Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bunu Sattım Ve Bunu Aldım.
Ben de bu yüzden Cherokee ZJ mi satacaktım, ama yazdıklarını okuyunca etkilenmedim değil.. :) Satmıyorum göz bebeğimi ben de :)
Ynt: Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim?
Bende de aynı problem var.. Kayıt özelliklerini (fps, çözünürlük ...) ne seçiyorsunuz acaba? Daha fazla kayıt yapabilmek için görüntü kalitesinden de ödün vermeden hangi ayarları seçmek gerekir ?
Ynt: 1993-2012 Model Cherokee Ve Grand Cherokee Araçların Diferensiyel Sorunu
Yaklaşık kaç TL ye çözülüyor bu sorun, o konuda da bilgi verebilirseniz..
Ynt: Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu
Geçmiş olsun, döndüğünde ben de organizasyona katılmak isterim. Cherokee yi satacağım ama yine bu tarz alacağım, denk gelir inşallah :)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Zj Otomatik Vitesi Nasıl Kullanmalıyız?
Hem de ne hastalık :) Dışarıdan ses geldi zj yi mi çalıyorlar diye bir baktım pencereden başka bir zj :)
Ynt: Cooper A/t3 Mi, Bf Goodrich T/a Mı?
Cherokee ZJ için Cooper Discoverer AT3 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. (245.70.R16)
Ses yok, performans etkilenmedi. Ankara'da iseniz Şaşmaz'ın girişinde bayisi var zaten. Muhabbeti güzel bir abi hatta sahibi..
Vites boşta ve arazi vitesini 4L ye alıyorum. Sonra normal vitesi D 'ye mi yoksa 1veya 2 mi ?
Neden soruyorum biliyor musun, sanırım ben 4L ye tam olarak geçiremiyorum vitesi. Çünkü D'ye atıp gaza yüklendiğimde 4L pozisyonundaki arazi vitesi tak...
Ynt: Arazide Cherokee 4.7 Mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 Mı ?
Konuyu hortlattık ama merak işte ne yaparsın..
Range61 Berak arkadaşımız (benim de hemşerim olur) ne yaptı acaba.. Bu süre zarfında Range ile neler yaşadı ? Keşke dedi mi :) ?
Ben de ZJ' mi almadan önce P38 hastasıydım ama lanet...
Oğuzhan dediğini denemiştim lastiklerin ters hareketini bende öyle oluyor. Bu dif kilit var anlamına mı geliyor..? İkinci sorum ise 4L ye almadan önce sırasıyla neler yapmak gerekir? Normal vites hangi konumda olacak v.s. ??
SM-N9000Q cihazımdan...
Teşekkürler Bahadır Bey,
Anlattıklarınızın benimle birlikte çoğu kullanıcı için faydalı olduğunu düşünüyorum. Bol arazili günler diyelim..
Bahadır Bey,
Açıklamalarıız için teşekkür ederim. Benim de kafamda kesinleştirmek istediğim konu arazi vitesinin kullanılması, arazi vitesine geçiş v.s. gibi prosedürleri.. Bu konuda da paylaşımda bulunursanız zj nin şanzımanını komple bitirmiş...
Ynt: Wj 4.7 Vites Kullanımı
Synen öyle D yazıyor :) wj de var mı ki bu tuş, 5 vites olması lazın wj nin
Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?
Hayırli olsun. İçeride ışık yanık ise teyp açık ise çalıştırmadan önce check gages yanar. Yağ basınç göstergesi bende de öyle.