Arama sonuçlarınız

1. umut067

Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

Ynt: Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim... Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hatta resmini paylaşın, görelim delikanlıyı :)

2. umut067

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Hatta HMC'ye gidip almak istediğin aracı tarif edebilirsin. Jeep'lerini satan müşterileri için kayıt tutuyorlar, yardımcı olacaklardır.
  3. umut067

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi Bence almadan önce çok düşün, bu makinelere bindikten sonra başka araca binemezsin :) Ben de sizin gibi çok araştırdım ve hatta bu nedenle gezenbilir forumunu keşfettim. Örneğin bende 5.2 ZJ var, WJ veya Land Rover almak için satmam...

4. umut067

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Ankaradasın sanırım.. Benim bildiğim Akgün Aydın'a alternatif olarak HMC American Garage da var. Şaşmazın girişinde bir tane daha Amerikancı olması lazım hatırlayamadım adını. Ben servis için HMC'ye gidiyorum...
  5. umut067

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu Buluşabildiniz mi arkadaşlar ? Resim v.s. varsa güzel olur. Bence bir organizasyon yapalım artık..

6. umut067

Satılık Flowmaster Super44

Ynt: Satılık Flowmaster Super44 İletişim bilgisi bırakırsanız ben talibim. Veya bana ulaşabilirsiniz. 05336973456 umut.

7. umut067

Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar Ürün 12 TL ve işçiliği kendin yapabiliyorsan güzel ama çok sabır ister :)
  8. umut067

Acil Acil Acil

Ynt: Acil Acil Acil Bence de tornacı da yenisini yaptırın. Hem sizin için hem de sizden sonra aracı satacağınız kişi için iyi olur. Allah korusun yolda falan kalırsınız sonra uğraş dur :)
  9. umut067

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu Genelde organizasyon konusu Ankara için başarılı olmuyor :) hadi bakalım hayırlısı

10. umut067

Ankara Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu Beyler ben de katılabilirim. Tecrübeli birisini arıyorsanız yalnış hatırlamıyorsam Sinoplu nickname ile bir arkadaş var Anakra'da. Yapılı zj si var. Ben aracımı satıyorum ama yeni alacağım araçla da katılabilirim.

11. umut067

Sizce Hangi Zj

Ynt: Sizce Hangi Zj Ben de satıyorum.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-limited-zj-5.2-v8-full-155643913/detay/
  12. umut067

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

13. umut067

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Selam domino.tr, iç göğüs ve direksiyon 96 ve sonrasında makyajlıdır yani 96, 97 ve 98 modellerin içi dışı aynıdır. Bilgin olması için belirtmek istedim. Benim aracım da makyajlı. Ben de içi bej rengi olsun istedim ancak hem temiz olsun hem de içi bej...
  14. umut067

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu Ben de katılabilirim.
  15. umut067

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Vazgeçmiştim ama aradığım aracı buldum, o yüzden uygun fiyata bırakabilirim, bütceni bana mesaj atarsan dönüş yaparım.

16. umut067

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Temiz arıyorsan burda. Ben Range Rover alacağım, o nedenle satıyorum. Bu arada forumu araştırırsan 18.000TL ye satın alan bir arkadaş var forumda 13.000TL masraf yaptı, sadece aracı yürütebilmek için. Dikkatli olmanı öneririm...
  17. umut067

Ankara'da V8 Ler İçin Lpg Ayarı (yardım)

Merhaba Arkadaşlar, Benim aracım Grand Cherokee 5.2 V8. Hem benzin hem lpg yakıyor gibime geldi. Sanırım gaz ayarına ihtiyacı var. Daha önce hiç yaptırmadım. Her LPG ustası bu ayarı tam yapabilir mi bilmiyorum. Önereceğiniz birileri varsa yardımcı olmanızı rica ederim..
  18. umut067

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Erdoğan müdür sonuna kadar haklısın, geçen wj sürdüm ve anladım ki zj tam anlamıyla bir keyif aracı.. Önerilerinden ilkini gerçekleştirdim, Adnan ustadan aldığımız takozlar ile 6-7cm yükseltme yaptık Murat ustayla. Bu noktadan sonra...

19. umut067

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Haklısın hocam, zaten bu araçların temizini neden satacaksı ki.. Ben de vazgeçtim satmaktan :)
  20. umut067

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Üstad, son durum resimlerdeki gibi. Dodik için ne yaptırmam gerekir ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri