Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

Merhaba, maalesef bilgim yok ancak aracınız sprinter veya vw volt serisi ise yapar gönderebilirim. Her ikisinin de şaseleri aynı.

2. Triumph

Yeni Bir Proje

Mrb 1-linkteki yönetmelikte yaş sınırından bahsedilmiyor ( Motorlu Karavan ve Çekme Karavanlarla ilgili Mevzuat ) 2-yurtdışı konusunda bilgisi olan arkadaşlar vardır elbet, benim bilgim yok. 3- Rektefiye edilmiş araç hakkında serviste rektefiye edilmişse , buna ilişkin belge varsa ya da servis...
  3. Triumph

komplike mutfak tezgahını da söküp yayla evimize bıraktık. Yatak ve buzdolabı taşıyan panelvan gibiyiz artık :)

4. Triumph

Sinekliği koçtaştan aldık, eni dar olduğu için hanım her iki yana yine tülden ekleme yaptı, sürgülülerden daha pratik oldu sanki. Biraz da biranönce çıkalım artık modundayken bulunca hemen yapıştık:) ama iyi etmişiz, memnun kaldık, eve gelince söktü hanım, cırt cırtlı zaten, birşeyler daha...

5. Triumph

25 Ağustosta yola çıktık , kıyıyı izleyerek konaklaya konaklaya Çıralı'ya kadar gidip yine konaklaya konaklaya 8 eylül de evimize döndük. 15 günlük gezimizde ne yolda ne konakladığımz yerlerde araçla olsun motorla olsun, donanım ile ilgili olsun hiç ama hiç bir sorun yaşamadık. Site özellikle...
  6. Triumph

Teşekkür ederim, Kampta motoru indiriyorum, dış duş arkada olduğu için kapılar kamp boyunca açık, dolap ile kapı arasında 15 cm boşluk var, ayrıca yolculuk boyunca da arka kısmın yan camları açık, dolayısıyla hava sirkülasyonu oluyor. Motoru indirmediğim Kısa konaklamalarda tedbir olarak arka...
  7. Triumph

Teşekkür ederim, motor üzerinde 2 kişi varmışcasına sıkıştırıldı,)

8. Triumph

sonunda çıkıyoruz .. ilk hedef anamur veya gazipaşa..

9. Triumph

eh işte yola çıkacak kadar oldu..
  10. Triumph

Teşekkür ederİm,yollarda karşılaşmak umuduyla..

11. Triumph

İşin %99 unu bitirdik , oğlum hemen hergün ve eşim de ara ara yardım ettiler. Yarın son kontrolleri ve birkaç ufak ekskleri tamamlayıp öbür gün de kısmetse Mersin'den antalya'ya doğru teker döndüreceğiz. bu arada birkaç gündür foto yükleyemiyorum, hata veriyor sayfa...
  12. Triumph

Öncelikle teşekkür ederim , zevkli bir o kadar da yorucu oldu. Dolaba gelince ,Büro tipi dolabım da var , önceki kamp tecrübelerime dayanarak özellikle bunu dönüştürdüm. Diğerine bir karpuz sığdırmak dahi güç :) İki gündür dolap gayet güzel çalışıyor , şu ana kadar enerji sorunu yok , zaten...

13. Triumph

Kavak kontralarda yerlerini buldular..
  14. Triumph

paneller 147 x 67cm , tavandaki klima ünitesi nedeniyle uzunlamasına koyduğumda arkadan çıkıntı yapıyordu , üniteyi epeyce uğraştıktan sonra 20 cm ileriye taşıdım, paneller kutu gibi oturdu yerine. Önce aluminyum profillere vidaladım panelleri , sonra olduğu gibi tavana Dayson ile yapıştırdım...

15. Triumph

Arife günü kavak kontraplak aldım , 6 tane 4mm, tabakası 75 lira, 1 tane de 6mm'lik aldım 90 lira.Bayramda iç cidarlar ile uğraştık.
  16. Triumph

Arabaya Solar Si̇stem Kurma

Dostum cetvel bence de müthiş , Yapan ve yayınlayan Evliya Çelebi'miz. Forumda ve Gezenbilir'e bağlı aşağıda linkini verdiğim forum sitesinde tüm detaylar mevcut. Bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. İncelemelerini öneririm herkese. Linki : KARAVANLAR İÇİN SOLAR HESABI |...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri