Arama sonuçlarınız

1. Riderontheroad

'Çöl Kaplan'ı dünya ikincisi

Ynt: 'Çöl Kaplan'ı dünya ikincisi Tebrikler gerçekten çok zorlu bir yarış..

2. Riderontheroad

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Tüm katılımcılara iyi eylenceler..Kısmet seneye diyorum:D
  3. Riderontheroad

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Harika bir çalışma,çok emek var maşallah diyorum..Darısı başıma:D

4. Riderontheroad

Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz

Ynt: Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz Faydalı bir topik olmuş..Bende bir niva veya cj8 düşünüyorum.Gerçekten kararsız kaldım bu konuda,bu topiklerden takip edip kendime e uygunu bulucağıma inanıyorum.Paylaşımlarınız için saolun üstadlar..
  5. Riderontheroad

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkürler hoşbulduk..

6. Riderontheroad

büyükçekmecede kimler çıkacak bakalım

Ynt: büyükçekmecede kimler çıkacak bakalım Artık bende varım:D

7. Riderontheroad

Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Vallahi imrendim,Artık tarz değişikliği yapıp endurucu oluyorum:P
  8. Riderontheroad

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Bugün itibariyle bisikletim teslim edildi,gerçekten çok hızlı oldu.Selesi gerçekten rahatmış benim için önemliydi:D Oldukça hafif..Daha kullanmak nasip olmadı..İlk izlenim olarak gerçekten başarılı..Tavsiye ederim.
  9. Riderontheroad

Bısıklet Kaskı

Ynt: Bısıklet Kaskı Gerçekten çok duyarlı bir davranış,tabi bunda motor kullanmanızın ve cana verdiğiniz değerden kaynaklanıyor..Duyarlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum sizi..Belki çok küçük çaplı bir hareket ama en azından o 10 kaskı takan çocukların hayatı değişik olabilir..

10. Riderontheroad

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Slm Arkadaşlar, Sedona Borla siparişini bugün itibariyle verdim..Tek ilavesi düzgün bir sele oldu:D Spor sele yerine Daha etli,komforlu bir sele tercih ettim..İstanbulda pekte servisi olmadığını farkettim..Artık yılların deneyimini konuşturucaz..Yarın...

11. Riderontheroad

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask Gerçekten çok iyi bir fikir,ama Ss motor kullanan biri için pekte işe yaramaz,arkanda kalanlar pekbi anlam ifade etmez.Tüm konsantrasyon önündedir..Tabi yinede dahada gelişebilecek bir teknoloji..
  12. Riderontheroad

2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri

Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri Her kare ayrı bir hikayeyi anlatıyor..Şu kış akşamında içim ısındı..Güzel paylşım elinize sağlık..

13. Riderontheroad

2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor

Ynt: 2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor Gerçekten süper fikir,ben çok istemiştim,Kısmet olmadı..Paylaşımlarınızı bekliyorum..Belki ilerleyen senelerde bu hayalim gerçek olur..
  14. Riderontheroad

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Çok güzel paylaşım olmuş,gerçekten düşüncelerim dile gelmiş..Kimi zaman ben bile buradaki sorumsuz insana dönüşebiliyorum.Kimi zaman bu sorunu yeterince denetim olmamasına bağlıyorum.Daha dün beni öldürmeye çalışan bir pick-up'ı aynı yolun ilerisindeki...
  15. Riderontheroad

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Allah razı olsun..Su aralar pek havalar müsade etmiyor...İlk fırsatta tepesıindeyim..

16. Riderontheroad

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09 Valla kendim konu açıyım derken sizinkini gördüm..Maşallah çok güzel bir gezi olmuş..Azımın suyu aktı neredeyse ;D Allah daim etsin..
  17. Riderontheroad

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2006 Suzuki Hayabusa
  18. Riderontheroad

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Herkese selamlar..İstanbuldan Murat..Havacılık sektöründeyim..Yaş 30..Yaklaşık 15 senedir motor sevdalısıyım..7 yıldırda her tip motor sahibi oldum..Şu andada Hayabusa binicisiyim.

19. Riderontheroad

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hepinize iyi yıllar; Ben Murat yaş 30 İstanbuldan..Yeni olarak off-road'a merak saldım,Niva'ları inceliyorum..Pek çok bilgiyi burdaki paylaşımlarınızdan edindim..Sitede hoşuma gidince ee hadi üye oldum..Hepinize sağlık dolu bir yıl dilerim!..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri