Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz
Faydalı bir topik olmuş..Bende bir niva veya cj8 düşünüyorum.Gerçekten kararsız kaldım bu konuda,bu topiklerden takip edip kendime e uygunu bulucağıma inanıyorum.Paylaşımlarınız için saolun üstadlar..
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
Bugün itibariyle bisikletim teslim edildi,gerçekten çok hızlı oldu.Selesi gerçekten rahatmış benim için önemliydi:D Oldukça hafif..Daha kullanmak nasip olmadı..İlk izlenim olarak gerçekten başarılı..Tavsiye ederim.
Ynt: Bısıklet Kaskı
Gerçekten çok duyarlı bir davranış,tabi bunda motor kullanmanızın ve cana verdiğiniz değerden kaynaklanıyor..Duyarlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum sizi..Belki çok küçük çaplı bir hareket ama en azından o 10 kaskı takan çocukların hayatı değişik olabilir..
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
Slm Arkadaşlar,
Sedona Borla siparişini bugün itibariyle verdim..Tek ilavesi düzgün bir sele oldu:D Spor sele yerine Daha etli,komforlu bir sele tercih ettim..İstanbulda pekte servisi olmadığını farkettim..Artık yılların deneyimini konuşturucaz..Yarın...
Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask
Gerçekten çok iyi bir fikir,ama Ss motor kullanan biri için pekte işe yaramaz,arkanda kalanlar pekbi anlam ifade etmez.Tüm konsantrasyon önündedir..Tabi yinede dahada gelişebilecek bir teknoloji..
Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri
Her kare ayrı bir hikayeyi anlatıyor..Şu kış akşamında içim ısındı..Güzel paylşım elinize sağlık..
Ynt: 2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor
Gerçekten süper fikir,ben çok istemiştim,Kısmet olmadı..Paylaşımlarınızı bekliyorum..Belki ilerleyen senelerde bu hayalim gerçek olur..
Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü
Çok güzel paylaşım olmuş,gerçekten düşüncelerim dile gelmiş..Kimi zaman ben bile buradaki sorumsuz insana dönüşebiliyorum.Kimi zaman bu sorunu yeterince denetim olmamasına bağlıyorum.Daha dün beni öldürmeye çalışan bir pick-up'ı aynı yolun ilerisindeki...
Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09
Valla kendim konu açıyım derken sizinkini gördüm..Maşallah çok güzel bir gezi olmuş..Azımın suyu aktı neredeyse ;D Allah daim etsin..
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Herkese selamlar..İstanbuldan Murat..Havacılık sektöründeyim..Yaş 30..Yaklaşık 15 senedir motor sevdalısıyım..7 yıldırda her tip motor sahibi oldum..Şu andada Hayabusa binicisiyim.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hepinize iyi yıllar;
Ben Murat yaş 30 İstanbuldan..Yeni olarak off-road'a merak saldım,Niva'ları inceliyorum..Pek çok bilgiyi burdaki paylaşımlarınızdan edindim..Sitede hoşuma gidince ee hadi üye oldum..Hepinize sağlık dolu bir yıl dilerim!..