Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Niğde Aladağlar 23 Nisan Tırmanış Etkinliği Raporu 23 - 25 Nisan 2010
23 Nisan'da çalışmak zorunda kaldığım için, katılamadığım bu etkinliğin, fotoraflarını görünce neler kaçırdığıma bir kere daha yandım. Gerçi duvar tırmanışı konusunda ne yapardım, hayal bile edemiyorum.
Efe ile...
Ynt: Niğde Aladağlar Dağcılık Kampı (16-19 Mayıs 2009)
Unutmadan eklemeliyim ki Efe hızını alamadı kampa döndüğümüzde... Arkamıdaz ki sırta hiç üşenmeden tırmanıp, bana her fırsatta ıslık çalıp, seslenerek, sanki ekmek almaya bakkala gitmiş gibi yarım saat sonra geri döndü, hala gözü...
Ynt: Niğde Aladağlar Dağcılık Kampı (16-19 Mayıs 2009)
Murat cok tesekkur ederiz gercekten resimlere baktıkça bunları yapan ben miyim diye hayrete düşüyorum. Özellikle kar kulvarlarında yatay geçiş yaparken aşağıya baktığımda bütün seyrettiğim çığ vs. olayların geliştiği fillmler aklıma geldi...
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)
Arkadaşlar,
İsmailden gelen son bilgiye göre harita aşağıdadır
Kamp koordinatları 40 23' 49.34K - 32 00' 17.25D
Yazıca köyüne 10 km mesafede
Zirve 1765 metre Koordinatlar 40 23' 18.57K - 32 00'...