Arama sonuçlarınız

1. burakb06

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? merhaba ben de bir araç + 2 el telsizi olarak bi set (cb) düşünüyorum, yurtdışından el telsizlerinin hesaplı olarak getirtebildiğini duydum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Burak

2. burakb06

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim Teşekkürler. distribütör tipine bakıp ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum
  3. burakb06

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim Merhaba, bu kit V8 e de uygulanabilir mi acaba maliyeti nedir, bilgilenirirseniz sevinirim..

4. burakb06

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? V8 sesine kulağım alıştı ;) ama 300tdi hevesim var ::)
  5. burakb06

Dizel Defender Almak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var?

Ynt: Dizel Defender Almak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var? merhaba, sitede Defender motorlarının karşılaştırıldığı pek çok konu var, onları incelemeniz size faydalı olacaktır. benim için öyle olmuştu. özetle kendi fikrimi bilmek isterseniz, ben dizel düşünmedim, turbo dizeli düşlerimde...

6. burakb06

Orjinal Stepne Hakkında

Ynt: Orjinal Stepne Hakkında Elbette değil, olan olmuş, Allah rahmet eylesin:) ben bu duruma düşmemek için bir önlem mahiyetinde yazmıştım, saygılar..

7. burakb06

Merhabalar

Ynt: Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.. Yeni defender sahibi olanların genelde ilk sorusu yakıt tüketimi ile ilgilidir:D sizinki normalin çok üstündeymiş gerçi de umarım kabul edilebilir tüketimi yakalayabilmişsinizdir. Defender sahibi olanlar, sanayi sitelerini çok...
  8. burakb06

Orjinal Stepne Hakkında

Ynt: Orjinal Stepne Hakkında yedek lastik uzun zaman kullanılmadığı için esneme yapmaz, hep aynı basınçta ve durağandır. bu yüzden esnekliğini kaybeder ve mikro düzeyde çatlaklar oluşur. bunun üzerine bir de sıcak-soğuk hava etkenleri de sayarsak sonuç doğaldır. nacizane tavsiyem iki ayda bir...
  9. burakb06

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur jantlar güzele benziyor, ancak gözümle görmeden sipariş vermeyi düşünmüyorum. kalitesi fotoğraflardan anlaşılabilecek bir ürün değil bence. en azından araba üstünde takılı bir fotoğrafını görmek isterdim..

10. burakb06

Defender Parça

Ynt: Defender Parça kesinlikle çook doğru bir tespit, ben ikinci sıfır sinyal kolunu da kırdım, Lucas fiyatına geldi, çok pişmanımmm ;D

11. burakb06

defender koltuk seçimi

Ynt: defender koltuk seçimi bir çok arkadaş aküyü motor için alıp yeni ve fonksiyonel koltuk takmış, ama ben sanırım bu halinden memnunum, koltuk altındaki gözleri de kullanıyorum, bi de yüksek koltukların aracın içindeki o ferah aydınlık havasını bozduğunu düşünüyorum.. tercih tabiki size ait...
  12. burakb06

Diesel LPG Dönüşüm Sistemleri

Ynt: Diesel LPG Dönüşüm Sistemleri bu konu hakkında pek bilgim yok. sanırım benim gibi olan da pek çok insan var. "dizel araçlara LPG uygulaması yapılıyormuş, ama hiç taktıran görmedim"

13. burakb06

Defender 110 Akü İhtiyacı

Ynt: Defender 110 Akü İhtiyacı merhaba, benim de sanırım kışa girerken aküyü değiştirmem icab edecek, aracım 3.5ltV8 ve ilerde vinç takmayı düşünüyorum, bikaç tanede sis farı, yeni akü alırken bunları düşünerek nasıl bir seçim yapmalııyım? teşekkürler..
  14. burakb06

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Ellerinize sağlık, Renk gerçekten güzelmiş, neredeyse benim de G4 tutkumu yenecek valla..
  15. burakb06

En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu Hayırlı olsun güle güle kullanın, ben de ilk kez defender direksiyonuna geçtiğimde sizinle yakın duygular hissettim ve aynı soru işaretlerine maruz kaldım. bir takım bakımlar iyileştirmeler yoluna gittim yakıt masraflarını azaltmak için...

16. burakb06

defender almak ıstıyorum..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

Ynt: defender almak ıstıyorum..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım Bu araçlar la ilgili tecrübeli arkdaşlar var onların konularını ve mesajlarını takip edebilirsinz. Siz benim önceki mesajımda belirtmiş olduğum birinci seçeneği seçmişsiniz sanırım :D
  17. burakb06

Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi?

Ynt: Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi? ben de defender a yapmayı düşünmüştüm, sormadım araştırmadım ama sanırım kaportadaki perçinler iyi sonuç almaya engel olacaktır diye düşünüyorum..
  18. burakb06

defender almak ıstıyorum..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

Ynt: defender almak ıstıyorum..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım Defender almaya karar vermişsiniz, ki bence bu en kolay verilebilecek karar ;D asıl önemli karar, ne seviyede bir defender almak istediğiniz, alıp baştan aşağı zevkini ve zorluğunu göze alarak toplamak mı, yoksa toplanmış...

19. burakb06

Defender Portbagaj İçin Sisfarı

Ynt: Defender Portbagaj İçin Sisfarı Teşekkürler arkadaşlar, sanırım çok fazla bilinen+bulunan malzemeler değilmiş anladığım kadarıyla, geçici olarak ALPINA ları takıp araştırmalarıma devam edeceğim.
  20. burakb06

Defender Portbagaj İçin Sisfarı

Ynt: Defender Portbagaj İçin Sisfarı Kimsenin bi fikri yok mu..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri