Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşin para kısmını paylaşmayı unutmuşuz geçen yıl. Dediğiniz gibi tek gece için 45 TL vermiştik Üstelik gece 12 den sonra giriş yaptık sabah olur olmaz kaçtık. Sabah ayrıca cafesine erzak getiren kamyonet gıda,ekmek, içecek vs. cafeye ürünleri boşalttıktan sonra çöpleri toplaya toplaya geri...
Haklısınız Fiyatlar kur yuzunden çok yukseldi. Sizi ısparta soğuğundan çadır değil uyku tulumu korur. Çadır genellikle kış şartlarında dışardan 3-5 derece daha sıcak olur hepsi o kadar. Kışın kullanacağınız hava şartları çadır seçiminde çok etkilidir. Mesala Rüzgar, fırtına, yağmur, karlı...
Evet kapınınca buyuk bır tepsı oluyor. diğer çadırlar gıbı ufak çanta şeklini almıyor. Sırt çantasında taşımaya uygun değil fakat kullanan da epeyce var kurulum rahatlıgından dolayı..
Bu mevsımde bınek araclarla gıdılır ben bınek aracla yaz mevsimi hariç gittim ve geldim. Fakat yol asfalt değil. Oldukça bozuk bir yol, bozuk olduğu içinde epey uzun sürüyor.
Tabiki herkesin kamp ve tatil alışkanlıkları farklıdır. Bizim ailecek tercihimiz gürültülü bir canlı müzikten yana değil onun yerine komşu çadırlardan gelen kısık sesli bir gitar tınısı daha keyifli oluyor. Alan geniş olduğuna göre çadır alanlarını canlı müzik alanına uzak konumlandırsanız bu...
Bence konum olarak iyi fakat denize ulaşmak için gayret etmek gerekecek. Peki sahile inildiğinde sitelerin onunden mi girelecek yoksa orda golgelik alan vs. kamp alanına ait bir yer düşünüyor musunuz.
Bizim tercihimiz sakin, çadırımızdan çok uzaklaşmadan denize girip çıkabilmek üstüne oluyor...
Kelebekler vadisi için telefonda fiyat almakta yarar var Genellikle seçeneği olmayan campingler biraz yüksek fiyat uyguluyorlar. İlk soylenen fiyattan genellikle pazarlık payı olur. Yaz mevsiminde her girdiğiniz campinge hemen yerleşmeyin derim ben biraz etrafı turlayın gözlemleyin. Fiyatta...
Ynt: "tent Tarp" - "tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen...
Bende aynısından aldım bakalım deneyeceğim. Yurtdışından alternatiflere de baktım fiyat olarak alternatifleri çok pahalı tabi daha profosyeneller aynı zamanda..
Ynt: "tent Tarp" - "tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen...
Merhaba bu tenteyı bende araştırıyorum olcusu altına hem cadır kurmaya hemde masa atmaya yeterli mi sizce yoksa daha buyuk biz tarp mı edinmeli.. bizim çadır biraz buyuk yanlız husky bizon 3 bu arada..