Arama sonuçlarınız

1. thisrockhero

Taşhan - Yağmur ve Doluya rağmen

Ynt: Taşhan - Yağmur ve Doluya rağmen güzel gezi olmuş o yüklü bisikleti taşımak yürek ister :) paylşım için teşekkürler

2. thisrockhero

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu adım burak soyadım kahraman 16 yaşındayım eskişehirliyim salcano ng650 bisikletimin markası ve modelidir bisiklet tutkusu bende bu yıl başladı kadir özen ve burak küçük arkadaşlarımla değişik köylere geziler yaptık kimi zamanda kaybolduk
  3. thisrockhero

Antalya Ve Çevrelerinde Çadır Kurabileceğimiz Yerler ?

Ynt: Antalya Ve Çevrelerinde Çadır Kurabileceğimiz Yerler ? antalyada lara halk plajının oradaki orman çalı karışımı bir alanda kamp yapan gruplar gördüm 10-15 tane çadır vardı ama pek beğenmedim karşısında deniz var ama 5 metra sonra çok derinleşiyor (yüzme bilen için yok sorun)

4. thisrockhero

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? ben piknik yapmak için gittiğim biryerde deneme yapmıştım o gün şansıma yağmur yağdı ve geçirip geçirmediğini test etmiş oldum. kumaşları sağlam
  5. thisrockhero

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

ben 50 liralık bir çadır aldım ama internetten baktıklarım 200 lira 300lira hatta bazıları 1500 lira benim çadırım da 2 tenteli biri sinek ve böcekler için diğeri kar dolu ve yağmur için pahalı olanların ne gibi bir avantajları var ben daha çok çok yeniyim bilgim sınırlı pahalı olalar soğuğu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri