Mustafa ÖZKARA
Ana Kamp
Ramazan bayramı için Ozan'la birlikte Kayseri'deydik. Bunu iyi değerlendirip bir tur yapmak istiyorduk. Geceden anlaşıp sabah 6'da buluşmak üzere sözleştik.
Sabah uyandığımda müthiş kapalı ve soğuk bir hava vardı. Ama kafamıza koymuştuk, bisiklete binip yaklaşık 12 km olan buluşma noktamıza hareket ettim. Sabah 06.05 gibi buluşma noktasında Ozan'la buluştuk. Ozan'ın evinde bir süre havanın ısınmasını bekleyecektik. Ozan'larda bir film izleyip bir süre oyalandıktan sonra hafif güneş yüzünü gösterdi ve saat 13.30'da yola düştük.
Merkezde çeşitli ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz.
Yolumuz üzerinde bulunan Yeşil Mahalle'den sucuk ve mangal kömürümüzü alıyoruz.
Erkilet'e doğru tırmanırken müthiş bir dolu başlıyor ve hemen bir camiye sığınıyoruz.
Ozan benim 17kg'lık bisikletim ve onca yüke rağmen Erkilet bayırına bana mısın demiyor.
Taşhan köy girişinde bir çukuru farkedemeyip takla atıyorum ve bisiklet aşağı yuvarlanıyor. Ozan bisikleti çıkarırken.
İşte geldik kalacağımız yere. Hafif yorgunluk var ama oldukça iyiyiz.
Mangala köfteleri diziyorum. İşin en güzel yanı işte burası
Açlık Ozan'ın gözlerinden akıyor
Geceyi köyde geçirip, sabah kahvaltımızı yapıyoruz.
Ozan; Beni pisikletimle gömün
Sabah uyandığımda müthiş kapalı ve soğuk bir hava vardı. Ama kafamıza koymuştuk, bisiklete binip yaklaşık 12 km olan buluşma noktamıza hareket ettim. Sabah 06.05 gibi buluşma noktasında Ozan'la buluştuk. Ozan'ın evinde bir süre havanın ısınmasını bekleyecektik. Ozan'larda bir film izleyip bir süre oyalandıktan sonra hafif güneş yüzünü gösterdi ve saat 13.30'da yola düştük.

Merkezde çeşitli ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz.

Yolumuz üzerinde bulunan Yeşil Mahalle'den sucuk ve mangal kömürümüzü alıyoruz.

Erkilet'e doğru tırmanırken müthiş bir dolu başlıyor ve hemen bir camiye sığınıyoruz.

Ozan benim 17kg'lık bisikletim ve onca yüke rağmen Erkilet bayırına bana mısın demiyor.

Taşhan köy girişinde bir çukuru farkedemeyip takla atıyorum ve bisiklet aşağı yuvarlanıyor. Ozan bisikleti çıkarırken.

İşte geldik kalacağımız yere. Hafif yorgunluk var ama oldukça iyiyiz.

Mangala köfteleri diziyorum. İşin en güzel yanı işte burası

Açlık Ozan'ın gözlerinden akıyor

Geceyi köyde geçirip, sabah kahvaltımızı yapıyoruz.

Ozan; Beni pisikletimle gömün