Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000 model 4.7 WJ'mde radyom kanal bulamıyor.Sitede bu konuda önceden yazılanları okudum.Ancak Ankara'da bu konuda bu işi en uygun şekilde nasıl halledebilirim, yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Ynt: ankara gc lerden iyi anlayan servis
Merhaba,
Bende akgün usta diyorum, bu araçların dilinden iyi anlayan ve tavsiye edebileceğim bir servis, Ankara'da diğer ustalarla irtibatım olmadı.
Ynt: wj hakkında
Merhaba burhan bey, Ben yeni bir wj'ciyim.Aracımı ararken İstanbul'da beğendiğim füme renkli bir 1999 Wj oldu.isterseniz size bulunduğu telefonu vereyim görüşün.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba, atilla ben aranıza bir Wj alarak katıldım.Bu güzel site ile bu aracı almadan önce zakof'un sayesinde tanıştım.Siteyi kuran, hazırlayan ve emeği olanlara teşekkür ederim.Ankaralı gezenbilirciler belki beni hatırlarlar.Zakof'un kıymetli yardımları ile...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, atilla ben aranıza bir Wj alarak katıldım.Bu güzel site ile bu aracı almadan önce zakof'un sayesinde tanıştım.Siteyi kuran, hazırlayan ve emeği olanlara teşekkür ederim.Ankaralı gezenbilirciler belki beni hatırlarlar.Zakof'un kıymetli yardımları...