Arama sonuçlarınız

1. atikbey

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, Nezih ustanın telefonunu aldım, kendisine uğrayacağım. Selamlar.

2. atikbey

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. ;)
  3. atikbey

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

2000 model 4.7 WJ'mde radyom kanal bulamıyor.Sitede bu konuda önceden yazılanları okudum.Ancak Ankara'da bu konuda bu işi en uygun şekilde nasıl halledebilirim, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

4. atikbey

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım Necmi bey merhaba, Benim aracımda radyo istasyonları bulamıyor.Siz bu sorunu nasıl çözdünüz?
  5. atikbey

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. Kardeş hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, Allah kaza bela vermesin. :)

6. atikbey

wj hakkında

Ynt: wj hakkında Benim aracımda füme, hoş renk hayırlı olsun.Fotoları bekliyorum. :) Selamlar.

7. atikbey

ankara gc lerden iyi anlayan servis

Ynt: ankara gc lerden iyi anlayan servis Merhaba, Bende akgün usta diyorum, bu araçların dilinden iyi anlayan ve tavsiye edebileceğim bir servis, Ankara'da diğer ustalarla irtibatım olmadı.
  8. atikbey

wj hakkında

Ynt: wj hakkında Merhaba burhan bey, Ben yeni bir wj'ciyim.Aracımı ararken İstanbul'da beğendiğim füme renkli bir 1999 Wj oldu.isterseniz size bulunduğu telefonu vereyim görüşün.
  9. atikbey

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

10. atikbey

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, atilla ben aranıza bir Wj alarak katıldım.Bu güzel site ile bu aracı almadan önce zakof'un sayesinde tanıştım.Siteyi kuran, hazırlayan ve emeği olanlara teşekkür ederim.Ankaralı gezenbilirciler belki beni hatırlarlar.Zakof'un kıymetli yardımları ile...

11. atikbey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, atilla ben aranıza bir Wj alarak katıldım.Bu güzel site ile bu aracı almadan önce zakof'un sayesinde tanıştım.Siteyi kuran, hazırlayan ve emeği olanlara teşekkür ederim.Ankaralı gezenbilirciler belki beni hatırlarlar.Zakof'un kıymetli yardımları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri