Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GPS Kayıtları
arkadaşlar,
bu track.lerle ilgili yaptıgınız derlemenin akıbeti nedir? hepsini gps'ime indirmek istiyorum. güzel bir arşivim olsun. cevap verirseniz sevinirim.
Ynt: Türkiye'de Hangi Datum?
merhaba,
mapsource'da belirlediğim track'lerle geçen hafta dağ köylerinin yollarını araçla takip edip, (kestirmeden) ana yola çıkmak istedim. sadece 30 km.lik bir parkurdu. ama neredeyse yolun tamamında bulundugum nokta gps'teki track'ten farklıydı. yani olmayan...
Ynt: Garmin Map Source İçin Yardım !
reha bey,
gpx uzantılı olarak kaydettiğim trackleri, GE ile açınca sorunsuz bir şekilde hem waypointleri hem de trackleri verdi. teşekkürler.
Ynt: Google Maps Images Downloader
sevgili balum,
cehaletimi mazur görün. bu bmp ya da jpg formatlı resimcikleri nereye yüklüyoruz ki; beraberimizde götürebiliyoruz? sanırım gps cihazlarına değil? pafta pafta (uydu vs.) haritaları, tek bir bütün haline getirmek mi buradaki amaç? eğer öyleyse...
Ynt: Yurtdışından GPS Satın Almak?
16 kasım tarihinde e-bay'den 295 dolara açık artırmayla GARMIN GPSMAP 60CSx aldım. Bana 1 ay içinde geldi. 45 dolar kargo masrafı tuttu. Yani nereden bakarsanız bakın türkiyede en ucuza satılan gittigidiyor'dan bile 200YTL daha ucuz. 1 ay gibi uzun sürede...
Reha Bey'in dikkatine:
az önce PTT Genel Müdürlüğü Gümrük İşlemleri görevlisiyle görüştüm. GPS cihazlarının getirilmesi, zati eşya kapsamında oldugundan ancak yolcu olarak beraberinizde getirebiliyormussunuz. üstelik ebay tarafından yapılan alışveriş sonrasında kargo işlemleri esnasında custom...
her derde deva, info-man reha bey :)
gecenin bu saatinde ilgilenip cevap yazma nezaketinz için teşekkür ederim.
Muafiyet izninin yakın/akraba olduğu takdirde geçerli oldugunu belirtmişsiniz: "Yurt dışındaki gerçek kişiler tarafından Türkiye Gümrük Bölgesindeki gerçek kişilere posta veya hızlı...
iyi geceler,
bu saatte sanırım kimse ayakta değildir:( konu belki biraz farklı gelebilir ama yine konu gps ile ilgili. amerika'dan ebay aracılıgıyla garmin 60csx getirteceğim. http://www.gumruk.gov.tr/content.aspx?cT=3&cId=b_yolcu#6 linkini tıklarsanız "300 euro altında gerçek kişilerce, gerçek...