Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK DEFENDER ARIYORUM
bende 91model 110 2.5 benzinli lpg li var araç antalya türk tlkomdan alınma motor yeni revizyon oldu benzin deposu şamandıra pompa akü distiribitör ön balata disk arka balata fren merkezleri yeni çift kalorifer deri koltuk yürürü mükemmel lastikler iyi lpg...
Ynt: DEFENDER ARIYORUM
eğer 91model 110 benzinli lpg li düşünürsen bende var beyaz motor yeni lpg frenler komple depo şamandıra pompa akü distiribitör baskı balata yeni yürürü mükemmel arazi çalışıyor 2014 ün 4 .ayınakadar muayene orjinal boyalı telekom antalyadan alınma parçalar kayalardan...
motor yeni yapıldı atiker lpg ruhsata işli yeni benzin deposu pompa şamandıra debriyaj ön arka fren balata merkezler fren diskleri akü distiribitör yeni muayenesi 2014 4.ayakadar çift kalorifer yürürü problemsiz araç ümraniye odabaş oto mehmet ustada yapılıp parçalar kayalar otodan alındı...
Ynt: DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR
merhaba kardeşim 1991 110 benzin lpg libende var motor yeni yapıldı lpg atiker süper beyinli subap yağlamalı ön arka fren balata disk ve merkezler yeni debriyaj benzin deposu pompa şamandıra akü distiribitör yeni çift kalorifer lpg ruhsata...