Arama sonuçlarınız

1. hakanz

Iveco E29.14 Fxl Eurobus Otobüs Karavan Dönüşümü

Iveco Eurobus ölçüleri Video: https://youtu.be/Qusi_xpfRDk

2. hakanz

Tekne Almalı Mı, En Iyi Tekne Arkadaşının Teknesi Mi?

Bir seri başlattık, gerisi gelecek sanırım. Video: https://youtu.be/yu-LYAyiWn0 Abone olmak için, Tıklayınız..
  3. hakanz

Karavan / Isi Yalitimi Son Kat - Araç Mekani̇k Bakim-onarim.

Delikli tavan kaplaması çok şık olmuş. Ellerinize sağlık.

4. hakanz

Bu duruma getirip, tekneye yatmaya gitmece.
  5. hakanz

Iveco M29 Karavan Yapımı

Selam, Konuyu açtım sonunda :) https://www.gezenbilir.com/konu/iveco-e29-14-fxl-eurobus-otobus-karavan-donusumu.126449/

6. hakanz

Selamlar, Yaklaşık 32 yıllık motosiklet ve 20 yıllık yelken ve tekneciliğin yanına (bir o eksik kaldı deyip) 50 yaşımızda karavan ekleyelim dedik. Araç Otokar Iveco E29.14 FXL Eurobus ve 2004 model. Orijinal kşlometresi 780.000 fakat 68.000km evvel sıfır motor yapılmış. Şehir içinde...

7. hakanz

Iveco M29 Karavan Yapımı

Akşama doğru açmış olurum.
  8. hakanz

Iveco M29 Karavan Yapımı

Allah yardımcın olsun, ben de Iveco Eurobus R29.14 FXL'ye başladım.
  9. hakanz

Iveco E29.14 Fxl Hakkinda

Ben geçen hafta itibarı ile bir Otoyol Iveco E29.14 FXL Eurobus satın aldım.

10. hakanz

750 Kg Altı Römork Ve Yeni Ehliyetler Hakkında:

Ehliyetin arkasında böyle bir ibare yok. Abuk araç-römork resmi BE sınıfında sadece. Hoş verilen hak geri alınamasa da burası Türkiye, bunu kanun yoluyla doğrulamalıyız..

11. hakanz

96 ZJ Ayna Problemi ?..

Ynt: 96 ZJ Ayna Problemi ?.. Sym, demek istediginiz aynayi ayarlayip hem 1 hem 2 kullanicida kaydetmek mi?
  12. hakanz

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yak?t Sarfiyat? Nedir? Aracinizin vergisi kasko bedelinin %5 ini asiyorsa bir alt dilimden vergilendirilirsiniz.

13. hakanz

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde I??l I??l Bir Gösterge Tablosu Gizli bir yere ledler icin ayri bir reosta konabilir ;)
  14. hakanz

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) O arada sapitmalar olur Amerikan arabasi bu. Bisey isinir sapitir ve soguyunca duzelir. Toleransi boldur bunlarin kafasi atinca sapitir ama yari yolda birakmaz :)
  15. hakanz

1997 Grand Cherokee İçin Orjinal Teyp ?..

Ynt: 1997 Grand Cherokee İçin Orjinal Teyp ?.. Servisinizde mutlaka vardır manifolt yağlama. Ben Bostancı 3el Lpg de taktırmıştım.

16. hakanz

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Üç beş bilgi de burada var, umarım faydası olur... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35738.msg361202#msg361202
  17. hakanz

Hem Arazide Canavar, Hem de Otoyolda !.. İşte Bu Nedenle ZJ Grand Cherokee

Ynt: Hem Arazide Canavar, Hem de Otoyolda !.. İşte Bu Nedenle ZJ Grand Cherokee Avrupalı sizin araç tabi, ama Amerikalı hala dizel motorunu İtalyana yaptırıyor. Zaten ben dizel araç kullanamıyorum patlatıyorum bir yerlerini :) Peder bey in dizel aracını en son kullandığımda araç bir daha iflah...
  18. hakanz

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu Aslında ZJ lerde klasik sorun sanırım. Dikiz aynasının yani en öndeki iç lambalar açık unutulabiliniyor ve sonucunda akü bitmesi kaçınılmaz. Ben teknede LED uygulaması yaptım ve %75 enerji tasarrufu sağladım hemde daha çok...

19. hakanz

Hem Arazide Canavar, Hem de Otoyolda !.. İşte Bu Nedenle ZJ Grand Cherokee

Ynt: Hem Arazide Canavar, Hem de Otoyolda !.. İşte Bu Nedenle ZJ Grand Cherokee Altında V8 olupta bunu yapmayan var mıdır ki acaba? :D
  20. hakanz

Jeep'lerimizle Şehir Hayatında Bencil miyiz?..

Ynt: Jeep'lerimizle Şehir Hayatında Bencil miyiz?.. Sevgili ssbman, Aslında size sonuna kadar katılıyorum. Arazi aracı kullanmayı sosyal statü ve gösteriş olan benimsemişlere zaten sözüm yok. Çünkü ne kadar anlatsak ta anlayamazlar. Tek amaçları vardır toplumda, eşine dostuna, elaleme karşı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR