Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum
Ben karar verdim.Bekleyişim tamamen duygusal.
Sendeki 1.3 Daihatsu duruyor mu, yoksa sattın mı?
Çok memnundun herhalde duruyordur ;D
Alfonse selamlar.Ceeee diyip gidenden kısmı yanlış olmuş.Gittiğimi kim söylüyor.Sadece beklemedeyim.Biraz ara verdim.
Selamlar,
Teşekkür ederim.Uzunca bir süredir iş seyahatleri ve yoğunluğundan dolayı forma giremedim.Nerede madencilik yapıyorsun.Düşünme sebebim tamamen duygusal bunun adına bekleme diyelim ;)
Teşekkür ederim.Verdiğin bilgiler iyi oldu.Konu başlığını da değiştirmişsin güzel olmuş eline sağlık.Daha tecrübeli duruyor.
Ben bu aracı önce şehir içinde kullanmayı planlıyorum.Her özelliğini öğrendikten sonra sizlerle birlikte gezilere katılmayı...
Ünal cevabın için teşekkür ederim.Ben bu konularda tecrübesizim.Dolayısıyla hemen off road şartları beni ürkütüyor.Sindire sindire gitmek istiyorum.Önce böyle bir aracın normal yollarda sürüş keyfini yaşamak istiyorum.Araçla ilgili herşeye...
Arkadaşlar
Herkese selamlar,Aranıza yeni katıldım.
İş makinası satan bir şirkette satış müdürüyüm.
Uzunca bir süredir siteyi izliyordum.Sonunda bugün üye oldum.
3 aylık bir süre içinde grand cherokee 4.7 V8 alarak (1999-2001) da aranıza katılmayı hedefliyorum.
Ancak bana yardımlarınızın çok...