Arama sonuçlarınız

1. R

62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Çok haklısın Ünal abi. Seyit abi ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kafamda az çok netleşti. Aracımı bostancıda Başkan jeep Murat abiye götürüyorum genelde. Daha önceden ufak bir çatlak vardı blokta ilaç attım tuttu demişti. Demek ki tutmadı. Ben iyisimi...

2. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Çok teşekkürler en kısa sürede temizleticem
  3. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Merhaba arkadaşlar fotoğraflar aşağıda,

4. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu En kısa zamanda fotoğraf çekip eklicem teşekkürler.
  5. R

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu Yağ kaçırıyor olsa yağda eksilme olması gerekmez mi? Yaylalar yaylalar derken? Bu arada termostat sökülü zaten.

6. R

Bu arada aracım 62 model cj5

7. R

Merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum var. Birincisi, aracımın motoru soğuk dahi olsa (1 günden fazla yatsa da) radyatör kapağını açınca su fışkırıyor. Aracımda su eksiltme sorunu vardı. Radyatörü değiştirdim gözlem yapmak için kontrol ediyorum. Fakat kapağı her açtığımda zaten kapağı tam...
  8. R

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama Bilgilerini paylaşan bütün üyelere teşekkür ederim zahmet edip alaka gösterdiğiniz için. Anladığım kadarıyla istanbulda 2 bin-3 bin arası bir maliyet çıkar karşıma
  9. R

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama Valla bana verilen fiyatlar hep bu şekilde oldu sizin, 500-750 arası boyatabileceğim bildiğiniz bir usta var mı anadolu yakasında? Teşekkürler.

10. R

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama Cevaplariniz icin tesekkurler o zaman uygun fiyatli bir boyaci bulana maddi imkanimida ayarlayana kadar boyle idare edicem

11. R

Cj Folyo kaplama

Abilerim ve arkadaşlarım 62 model bir cj im var 3-4 yerinde boya çatlağı bir kaç yerinde de boya kabarması var. Boya yaptırmaya kalksam 3-4 bin fiyat veriyorlar. Yürürüne baya bir masraf yaptım ve maddi açıdan şu an o kadar verecek olanağım yok. Aracı komple zımparalatıp macun çektirsem üstüne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri