Arama sonuçlarınız

1. N

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi E ne var Yavuz abi şuanda kaçtane araç var o şekilde biliyomusun sırf benim bu son bikaç ayda gördüğüm bi dünya örnek var ? Hatta bi arkadaşım evo kasa mercedes ine yaptı 1 senedirde gayet problemsiz kullanıyor !.... Ne olur ? Ha tamam sağlıklı bi uygulama değil ama...

2. N

Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Ya ben size video baktım ama bulamadım hiç çekmemişim benim arabayı Acaba başkalarında varmı bikaç videom pozum ???
  3. N

94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. oooo abi sen çok kararsızsın bölede karar veremezsin her kafadan ses çıkıyo çıkarda. Banada navaraya 37 lastikmi takılır kırılır dökülür şanzuman kaldırmaz lastik sığmaz sürter dediler yok o olur bu olur dediler şaseden kupayı ayırıyorum...

4. N

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Ya land çilere takılıyorum bana çok kızıyolar ben işin espirisindeyim nolur kimse darılmasın ... Bütün 4x4 araçlar benim için aynı hepsi güzel hepsi iyi hepsinin ayrı bi havası var ... Ama amerikanlar daha iyi : ))))))))))
  5. N

94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. Bakın ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim! o 5 dedi o 3 dedi aaaa o 1 liraya yapıyo tamam ona yaptırayım derseniz bu iş olmaz kullanıla malzeme kalitesini düşürdükçe fiyat ucuzlar önemli olan kaliteliyi ucuza yaptırmak ucuzu ucuza almak...

6. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Valla buyur abi herzaman bekleriz :) paletli devasa kepçeler batıyor tam sana göre bi yer biliyorum :)

7. N

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi yaw anladımda birçok tip ve modelde difransiyel şanzuman arazi var acaba sizinki hangisi vs ben ne cj ler gördüm üstünde saçma sapan difransiyellerle motorlarla amc 30 mu dana 44 mü dana 44 se hangi 44 79 diyosunuz ama orjinalde bile bi dünya opsiyon var ... şanzuman ...
  8. N

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Dünyanın En Hızlı Motoru 1000 Bg. 0-100 km. 0.8 Sn. Bence bu motor ! sikleti fazla :) bi motor ve 2 tekerlek ...
  9. N

Off-Road Araclarımızda Ne Buluyoruz....?

Ynt: Off-Road Araclarımızda Ne Buluyoruz....? Bağlılık sadakat sevgi karşılıklı hoşgörü ve bi anlaşma Sen beni ormandan eve getir yolda bırakma bende sana yeni parça alayım :)

10. N

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Mükemmel Bir Motor Mutlaka Bakın Bizim korhan yapıyo custom yeri mecidiye köyde çok başarılı bi bakın derim..

11. N

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi aracın seriliği difransiyel oranı şanzuman oranı ve 4 çekerde arazi şanzumanı oranıyla alakalıdır ön yavaş arka hızlı olamaz arka neyse önde o orandadır siz bence iyi bi jeep çiye gidin ilk önce araziniz ne şanzumanınız ne difransiyeliniz ne oranları ne onu öğrenin...
  12. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Uğur abi senin düldül orda gençliğine döner seni bile şaşırtır bence :)

13. N

Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008) Valla benim 1.6 jlx in lastiksiz haliyle neler yaptığını çok iyi biliyorum ama vaktim yok uğraşmaya! Alırken kafamda proje arabası olarak vardı ML le uğraş Navarayla uğraş yok Scout la uğraş derken yetim kaldı köşede...
  14. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Abi köfteden önce biraz trial a sokup çamura batırıp yormak acıktırmak lazım ...
  15. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Şimdi bütün land çiler beni düşman belliyo ama ben işin gırgırındayım böle tatlı atışmalar olmassa tadı olmaz bu forumun :) Hem araziye gelip girmeyen land olunca böle dedikodusu olur işte bu işlerin :)

16. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Orkun abi seni vinçliycek çıkmaz sen hertürlü yürüyosun makina zaten belli JEEP yaw şu geziye bi land çi abimiz geldi oda araziye girmedi ne olacak bu land çilerin hali :) ...
  17. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Valla videolarda çok komik çıkmışım mahalleni muhtarı gibi sen gel sen git bas bas bas :) ... Siz bide benim standart navarayla yaptıklarımı görecektiniz teknik herzamanki gibi bas bas bas :) Gerçekten herkeze yorumlar ve çabalar için ben ayrıca...
  18. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Valla çok güzeldi çok eylendik olan gene benim arabaya oldu standart a çevirdiğim halde bitik asfalt lastikleriyle yaptığım macerada arka makaslar terse kavis aldı ve ön tamponum kırıldı ... Bana dayanıcak araba yapsınlaaaaarrr .. :) Nadir abi...

19. N

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Anket mevzuatına gelince tofaşın çok satıldığı senelerede en iyi araç ne diye sorarsan doğan derlerdi e saolsun ortalık land kaynıyo 3 e 5 e satılıyo halk jip i olduğu düşünülünce ankette oluşan "doğan vari" ezici üstünlüğünde sebebi belli... Ha...
  20. N

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? önder abi o çektiğim cj land çekerken kendinide batırmıştı yani gene ne olduysa 110 bi land yüzünden oldu ben 10 metre streple cj land e bağlıyken ikisini birden gerigeri hafif eyimde vurdurup çıkarttım ortadaki allahtan land değildi :) uzardı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri