Arama sonuçlarınız

1. N

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Belki bende gelirim SUZUSA (suzuki samurai) Ön arka dana 44 full floating çavuş desen traktör lastik %100 kilit v6 makina 5 vites şanzuman dana 300 arazi fullcage roll cage vinç vs vs :) ....

2. N

Galloper Lift Kit

Ynt: Galloper Lift Kit Cüneyt bey ati yi sölememin sebabi ona yaptırılması için değil teknik açıdan hepimizden daha hakim olaya lütfen yanlış anlaşılmasın bi vaka anlatıyım size geçen biri aradı istanbul dışından bi aracı varmış adam bilgi almak istedi ati 1 saate yakın işini gücünü bıraktı...
  3. N

-2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009)

Ynt: -2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009) çağrıcım en kısa zamanda bi trial yapıcaz işallah :)

4. N

Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?

Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ? 30 milyara hazır yarış aracı var hazırlandı ama yarışa girmedi 3.5 v6 çift vin vs vs vs orjinalliği bozulmadı düşük km de ...
  5. N

Galloper Lift Kit

Ynt: Galloper Lift Kit Ati jeep maslak a gidin kaç inç isterseniz kaldırır ve diğer modifikasyonlar dada yardımcı olur ... jant lastik tampon kollu sistem vinç vs vs ..

6. N

Böcekler Ormanı Yiyip Bitirdi

Ynt: Böcekler Ormanı Yiyip Bitirdi Çok acı ya o açların yetişmesi yeniden seneler ...

7. N

-2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009)

Ynt: -2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009) O bölgeyi çok çok çok iyi bilirim gezdireyim sizi bi alo diyin bana yeter ...
  8. N

Yaban Domuzunun Altın Çağı

Ynt: Yaban Domuzunun Altın Çağı Oooo iyi iyi bi kadro yapıp ava çıkalım ne dersiniz bende tüfek otomatik vs bol :)
  9. N

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) Güzel makina keyifli kullanmak nasip olur işallah hep ...

10. N

Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) bidaki geziye bekliyoruz ateş beyyy

11. N

Belgrat Ormanı Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Belgrat Ormanı Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) apo dayının tükendiği an :)
  12. N

Jeep Grand Cherokee ZJ Roll Cage

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ Roll Cage Çok güzel olmuş fakat çapraz atılması lazım ...

13. N

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D Maslak sanayideydi ya o ya aynısı ...
  14. N

Büyükçekmece - Kavaklı Sahil Gezimiz (11 Ocak 2009)

Ynt: Büyükçekmece - Kavaklı Sahil Gezimiz (11 Ocak 2009) çok eylenceli bi gezi olmuş paylaşım için güzel ama bide sucuklardan yemek lazımdı :)
  15. N

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) çooookkkk güzel bi gezi olmuş tebrikler ... bi dahaki gezi nezaman :) ?

16. N

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te Yaw bizim hiç haberimiz olmadı ???
  17. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Hani olay jeep sahibi olmayan konuşmasınsa bizimki 4x4 ten sayılmıyosa bide jeep alayım istersen yavuz abi ... Saygılar Sevgiler Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim ...
  18. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! 6 aydır tartışıyoruz, Jeep sahipleri (CJ Sahiplerini Tenzih ederim Göktuğ) Yavuz abi sen hangi sayfaları okdun bilmem ama dersini iyi çalışmamışsın ... 1. Jeep dışında başka amerikan üretici yokmu bilmiyorum belki farkında deilsin ama var ve çoğu aynı parçaları kullanır ... 2...

19. N

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Ben kendi adıma konuştum ... Hala bi şiir bekliyorum yavuz abiden gelmedi olmuyor böyle ama ! ...
  20. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Yavuz abi kırılmaz bana bende ona kırılmam zaten 100 de 90 onunla atışıyoruz hem söz istanbula gelsin onu ben ağırlayacam !!!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri