Jeep Grand Cherokee ZJ Roll Cage

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,509

duman

Kamp III
Yer
gölcük
arkadaşlar merhaba, aşağıda grand cherokee zj model araçlar için örnek teşkil edebilecek bir roll cage uygulaması var.fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.
ZJ10.png

ZJ11.png

ZJ12.png

ZJ9.png

ZJ4.png

ZJ5.png

ZJ6.png

ZJ7.png

ZJ3.png

Etiketler

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ Roll Cage

Gerçekten çok güzel bir uygulama .Günlük kullanımda dahi sorun yaratmaz gibi duruyor . Aslında dışardeyken birde deri kaplansa mükemmel olurmuş :smiley:

Tabi teknik açıdan zayıflığı konusunu üstadlar bilir ...

Merhaba,, rolcage yapımında kullanılan malzeme kesinlikle çelik çekme dikişsiz borudan imal edilmesi gerekir, ve fazla kıvrım olmamalıdır, çünkü takla anında bu kıvrımlar ilk katlanacak kısımlardır, hayatı korumak için yapılan işlemler sonradan ters etki yapmasın. canımız yanmasın.... selamlar.

merhaba.buna rollcage denilmesi yanlıs olur.olsa olsa rollbar olur.cunku on camdan asagı demirler inmiyo ve arkayada capraz atılması lazım.ve arka koltuklarda oturan insanları takla anında sakatlar gibi geldi bana.

teknik detayını bilemem ama görsel olarak çok kötü olmuş, böyle lüks bi araca bunu yaptıracaksanız bana göre döşeme rengi bi deriyle boydan boyada kaplatmanız lazım en azından.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR