Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket
Nadir abi ben senin kafandakileri az çok biliyorum o ingilizin sonunda bi amerikan a dönüşüceğinide biliyorum ... Senin yerin ayrı abi sen dünya karması yapıyosun ! Sen ingilize binsende ruhun amerikan :) Hem senin tarz belli abi Acmat Unimog Gaz vs vs ... Ultra...
Ynt: İtiraf...!
Yok be abi çok mütevazisin bence dünyanın en iyi sürücüsü land sürücüleri !!!
Hani okadar ufak motorlu performanssız araçları elleri cam la direksiyon arasına sıkışmak üzereyken ve dirseklerini kapıya çarpa çarpa arabada yan oturarak (çünkü koltukla pedalların duruşu alakasız)...
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket
E abi
Abi jeep çilerle takılmak hep eylencelidir... Ha bir gün belki land alırım ama ya 70 yaşımı devirmiş olmam ve gerçek anlamda offroad tan emekli olmuş olmam lazım! Yada evlenirsem karımın isteğini kıramıyıp ona almam lazım bence tam bayan aracı çok yakışıyor...
Yavuz bey bu neki sen benim trial da standart navarayla yaptıklarımı sor bence ... Şapkanıda hazırla duyunca çıkartır bana postalarsın :) ...
Artık açıklıyorum daha fazla dayanamıyacam evet trial a land ler için bi etap hazırlıyoruz yokuşta çekmedikleri için ... 500 metre düzlük :) bide batarlar diye her 50 metrede bir vinçleme tertibatı :) Acaba zemin çok zorlu olurmu onlar için? Nadir abi zemine mıcırdamı döksek ...
haaa yayla turu yaptırdınız yani belediye başkanına çünkü kibrit kutusu kadar motorlarla kamyon şasesi üzerinde kola kutusuyla bi elin camla direksiyon arasına sıkışmış vaziyette sunta üstüne kumaş kaplama koltukla şov yapılmazzz :) Kalça kırığı oluşa bilir ...
Yunus bey hepsinin yeri ayrı ama inter için konuşalım safkan american 360 V8 dana 44 ön arka 100 de 100 kilit t18 şanzuman dana 20 arazi vs ...