Arama sonuçlarınız

1. N

4 Çekerli Eski Fotoğraflarımız

Ynt: 4 Çekerli Eski Fotoğraflarımız Nadir abi çok karizmatik çıkmışsın 1 inci fotoda özellikle :)

2. N

Plastik Torbaların Oluşturduğu Büyük Tehlike !..

Ynt: Plastik Torbaların Oluşturduğu Büyük Tehlike !.. Bencede yasaklanmalı bıktım teknenin pervanelerinden torba çuval vs . temizlemekten !
  3. N

Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160)

Ynt: Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160) Çok güzel bi aracınız var allah nazardan saklasın ...

4. N

Türkiye’de Ormanlık Alan Hızla Artıyor

Ynt: Türkiye’de Ormanlık Alan Hızla Artıyor Bu haber i Nadir abiye sormak gerek acaba doğrumu ?
  5. N

4 Çekerli Eski Fotoğraflarımız

Ynt: 4 Çekerli Eski Fotoğraflarımız Nadir abi bide o yıllara ait bi foton varsa koysana ?

6. N

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Nadir abi ben senin kafandakileri az çok biliyorum o ingilizin sonunda bi amerikan a dönüşüceğinide biliyorum ... Senin yerin ayrı abi sen dünya karması yapıyosun ! Sen ingilize binsende ruhun amerikan :) Hem senin tarz belli abi Acmat Unimog Gaz vs vs ... Ultra...

7. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Yok be abi çok mütevazisin bence dünyanın en iyi sürücüsü land sürücüleri !!! Hani okadar ufak motorlu performanssız araçları elleri cam la direksiyon arasına sıkışmak üzereyken ve dirseklerini kapıya çarpa çarpa arabada yan oturarak (çünkü koltukla pedalların duruşu alakasız)...
  8. N

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket E abi Abi jeep çilerle takılmak hep eylencelidir... Ha bir gün belki land alırım ama ya 70 yaşımı devirmiş olmam ve gerçek anlamda offroad tan emekli olmuş olmam lazım! Yada evlenirsem karımın isteğini kıramıyıp ona almam lazım bence tam bayan aracı çok yakışıyor...
  9. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Yavuz bey bu neki sen benim trial da standart navarayla yaptıklarımı sor bence ... Şapkanıda hazırla duyunca çıkartır bana postalarsın :) ...

10. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Ergun abi sırf piskolog la olmaz bi kutu zanax ta hediye vermek lazım :)

11. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Artık açıklıyorum daha fazla dayanamıyacam evet trial a land ler için bi etap hazırlıyoruz yokuşta çekmedikleri için ... 500 metre düzlük :) bide batarlar diye her 50 metrede bir vinçleme tertibatı :) Acaba zemin çok zorlu olurmu onlar için? Nadir abi zemine mıcırdamı döksek ...
  12. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Kısmet olurda karşılaşırsak seve seve sizide çekmekten şeref duyarım :)

13. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! haaa yayla turu yaptırdınız yani belediye başkanına çünkü kibrit kutusu kadar motorlarla kamyon şasesi üzerinde kola kutusuyla bi elin camla direksiyon arasına sıkışmış vaziyette sunta üstüne kumaş kaplama koltukla şov yapılmazzz :) Kalça kırığı oluşa bilir ...
  14. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! :) Ben scout u kullandığım gibi o defender ı kullansam demiştim ... ? Yayla yolundan gelip gitmekte ne var :)
  15. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Hahahahaha evet o bendim allahtan altımda scout vardı bi land olsaydı benim kullanış tarzımda kurtarıcıya koyacak bişey kalmazdı ... !

16. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Yunus bey hepsinin yeri ayrı ama inter için konuşalım safkan american 360 V8 dana 44 ön arka 100 de 100 kilit t18 şanzuman dana 20 arazi vs ...
  17. N

Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım..

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım.. ebatlar 16 da 33 35 37 vs " diye geçer amerikan ebat .
  18. N

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar Üstünde kurutulan yiyecekler ...

19. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! hahahahaha ... ok şöyle söyleyeyim Mercedes ML , Suzuki Vitara , İnternational Scout , Nissan Navara , SUZUSA :) vs vs ...
  20. N

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Yavuz abi ben koleksiyoncuyum ama koleksiyonuma tek giremiyecek araç ingiliz olanıdır :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri