Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi çok ısrar ettin. Resimdeki oğlum. elinizden öper 3 yaşında. Artık gezenbilir 30 sene sonra nerelerde olur bilemem ama ben zamanı kendi imkanlarımla 30 sene öncesine aldım. ;D
Sene 1990.Yer İstanbul Sarıyer Hacıosman bayırındaki ( Orman Bölge Müdürlüğünün karşısı ) Büyükşehir Belediyesine bağlı koru.
Oğlum Can ( mogzilla ceyar ) henüz 2 yaşında ve babası ile görevde.Araç Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait ve bana tahsisli Suzuki Samurai
Peki , madem istiyorsun.O yıllarda henüz dijital makineler yoktu.Onun için eskileri karıştırıp scan etmek gerekiyor.
Taksim meydanı düzenlemeleri.İstanbulun büyük ağaç dikimleri ( makinalı dikim ) ile ilk tanıştığı yıllar.AKM ve the Marmara'nın önündeki asfalt alanı kompresörlerle delip ağaç taşıyan özel araçlarla dikim yaptık.Bunun Türkiyede ilk uygulamacısı olduğumu fazla da tevazu göstermeden belirteceğim. ;D
Ergün bey bende eski fotoları scan ettikten sonra göndericem....şimdilik yeni fakat bir resim göndereyim.1990 model
land toplanmadan önceki hali.(MKE alındığı gibi.)