Arama sonuçlarınız

1. N

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Valla bana bi suzuki daha ekleyin bitanede samurai aldım ... Dana 44 ön arka difransiyel kollu sistem helezon (aks kesmemesi için özel bi işlem yapıldı adını unuttum şimdi )... 2.3 ford motor ford 5 vites şanzuman dana 300 arazi...

2. N

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar O güzelim kuzinelerde yok artık :)
  3. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Yaw şu Madem bu land çiler araçlarına bukadar güveniyo buyrun trial etabına ???

4. N

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Höşmelim yemeden dönme ...
  5. N

Koca Sinan ve Çocuk

Ynt: Koca Sinan ve Çocuk Çok öğretici bi hikaye ... Sedat abi :)

6. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Taylan abi ati topladı sağını solunu sisler falan :) dur dur sana bi proje çıkarttım ... süpriz atiye sor ...

7. N

Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım..

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım.. kumho, maxxis e bakın 33 lastik i geçmeyin derim ...
  8. N

O Bizim Hafızalarımıza "Ekmek Arabası" Olarak Girmişti...

Ynt: O Bizim Hafızalarımıza "Ekmek Arabası" Olarak Girmişti... Zevk meselesi imkan meselesi gönül verilmiş ...
  9. N

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 Dodge nin parçaları gerçekten çok uygun ve heryerde mevcut :)

10. N

Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) E bi tekrar ister bu gezi ??

11. N

Çaylak Offroad'cu...

Ynt: Çaylak Offroad'cu... Benim il deneyimimin maliyeti 14.000 euro oldu :) Mercedes ml arazi ve ana şanzumanı ...
  12. N

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tamam dışı cj değil ama kaporta ve motor hariç cj :) ... Napıyım tek international scout bende ve sizi kardeş görüyorum :) ...

13. N

Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003 işallah tuzlu sudan sonra aracın altını iyice yıkatmışsınızdır yoksa çok uraşırsınız ileride ...
  14. N

Biraz Daha Dikkat!!!

Ynt: Biraz Daha Dikkat!!! EEE abi toplumu bilinçlendirme anlamına ne yapılıyo ki anca magazin yayınlasınlar kim kimi götürmüş kim firikik vermiş vs vs ...
  15. N

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Ya yavuz abi niye bi land çi olarak jeep sayfalarında takılıyosun anlamadım :) ... hayır al bi amerikanda kurtulalım artık bu çileden :) ??? Bak ben bugün yeni bi amerikan daha aldım japon amerikan birleşimi süprizzzzzzzzzz :) SUZUSA ???

16. N

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Abi söle bu land çiler kaç para teklif ettiyse bilelim :) Bi futpol maçı yapsak amerikancılar la land çiler arasında bu land çiler hakemi satın alır yawww ...
  17. N

Gaz 66

Ynt: Gaz 66 Hımmm abi gel ortak alalım ??? :) bu gidişle offroad müzesi açıcaz :) Nasıl benim yeni makina hahahaha ... Gezen bilire süpriz !
  18. N

Aşk Espirileri !

Ynt: Aşk Espirileri ! Aşk yanındaki kadına 10 sene sonra baktığında hala ona aşıksan (sen salaksındır) :) ...

19. N

Nissan Navara 2006 Full LE

Ynt: Nissan Navara 2006 Full LE Buarada araç için komple müzik sistemide var aldım ama takmadım oda kutularında duruyor istenirse konuşulur ...
  20. N

Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

Ynt: Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf? Canon varken nikon neymiş yaaaa oda fotoğraf makinasımı :) Dur bi olta atayım takılan olacakmı orkun abi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri