Arama sonuçlarınız

1. N

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 Gelsin bizle bi geziye test edelim :) Bi paket kırmızı alırım ayıp olmasın diye...

2. N

IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları

Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları Bide abi tam ekran yapma özelliği varmı ben bulamadım ???
  3. N

Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları Hımm anladım uğur abi ama bunu arabadada yaptı bikaç kere şimdi teknede kullanmayı düşünüyorum acaba ne olucak :) İphone yetkilileri aramasın polisi herif denize düştü diye :)

4. N

Yol mu Yok ???

Ynt: Yol mu Yok ??? Abi aman ya naptın bu şimdi böle görünüyo bizim eski arabalarla 3 geziye katılsın ne tampon kalır ne snorkel :) oda 77 görünüm olur ... Hele bide bozuldu arızalandımı eyvah eyvah kimse arazide tamir edemez porsh serviste araziye gelemez :)
  5. N

Tekne Adabı Yaşadığınız Anılar ?

Ynt: Tekne Adabı Yaşadığınız Anılar ? Yalçın bey ben bunu sölediğimde millet gülüyo bana ama bakın sizde yaşamışsınız :) ... Millet biz medeni modern insanlarız diye atıp tutuyoda görüyoruz sonra hadiseleri :)

6. N

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Abi trial da battınmı vinç var kepçe var dozer var çıkarır hertürlü ,içinde kafanda rahat... Ustada bulduk biliyosun ekipmnanda var tamir tadilat için hatta yemek artı ambulans bile ... Sen oturcan ben vericem sana...

7. N

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Bu etaba bi ad vermek lazım Nadir abi ne desek bermuda şeytan çamuru :) Amma aksilik üstüne aksilik çıkmış şaka gibi bi etap olmuş ...
  8. N

Yol mu Yok ???

Ynt: Yol mu Yok ??? Yaw şu land çiler alem heryerde batarlar kalırlar amerikanlara kendilerini çektirmekten bıkmazlar bide hala yorum yazıyolar :) ...Yaw herkez motor hacmi kadar konuşsa landçiler baya sessiz kalır bizim 6 silindirler bile sizin 8 lerden ciğerli :) ...
  9. N

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) abi bi alo deseydin ya maden e yakın bi arazi heralde gönderir dik bi dozer bi kepçe otoyol yapardık orayı size :) ...

10. N

Türkiye Jeep' e Sitem

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem Mb den wagoner e madem hepsi jeep ozaman eklenmeli ...

11. N

İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

Ynt: İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008) Tarık bey bi organizasyon yapalım isoff u bir üst kademede zorlayalım buyrun trial a :) ... Bu güne kadarkı in zorlu deneyimi yaşatalım ...
  12. N

Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları Abi bazı yerlerde nokta göstermiyor geniş bi daire olarak bulunduğun alanı gösteriyor alanda büyük bi alan arazide aynı şeyi yaparsa napıcaz ?... Bide google earth haritaları çok eski güncellemenin bi yolu varmıdır ?

13. N

Modifiyede Son Nokta

Ynt: Modifiyede Son Nokta biara atiyle makarasına düşünmüştük jeep şasesi üzerine serçe kupası :)
  14. N

Nissan Navara 2006 Full LE

Ynt: Nissan Navara 2006 Full LE Gövde Tipi Double Cab Motor ve Performans 4x4 LE -------------------------- Motor -------------------------- Common Rail Turbo Diesel -------------------------- Silindir Hacmi (cc) -------------------------- 2488 --------------------------...
  15. N

Ynt: Nissan Navara 2006 Full LE Offroad donanımı sökülmüştür istenirse yanında verilir lastikler lift kit vs ..

16. N

Navaramı satıyorum araç şuan standart a çevrilmiştir herhangi bi problemi yok kazası değişeni vs yok yürürü motoru şanzumanları tamamen kontrolden geçti bakımları yapıldı 65 000 km de 80.000 e kadar bakım masraf yok ... Araçta Kabin kapama kabin kaplama sis farları arkada ağırlık cam...
  17. N

Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) e ne güzel iş te batmanın tadına varmak :) ... Orda envayi çeşit iş makinası var abi rahat ol çekinmeden bat :)
  18. N

Suzuki Vitara - Turbo Çevrim Resimleri

Ynt: Suzuki Vitara - Turbo Çevrim Resimleri Çok amatörce yapılmış ! Makina standart piston kol yok vs vs 15 psi basınç çok dayanmaz !!! Bizim hazırladığımız araçta thru tuck aks ından tutun forged kol pistonuna kadar titanyum subap ve iticilerine kadar var iş turboyu takmakla bitmez !!!

19. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Abi cash e bitürlü doğru düzgün kamera tutmayı filim çekmeyi öğretemedim ki ya kamerayı yiyo yada kaseti :) ... Valla en kısa zamanda tekrarlayalım alan müsait nezaman isterseniz size bırakıyorum buyrun tarih belirleyelim ... Fakat busefer erken...
  20. N

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) E genelde tek cikiyorum ondan cekecek adam olmuyo :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri