Arama sonuçlarınız

1. TurKuaZ

karadeniz ve gürcistan turu

Ynt: karadeniz ve gürcistan turu Peki Gürcistanda alışveriş oalyı ne durumda? Yani Misal; Türkiyede bilmem kaç yüz liraya satılan ayakkabılar orda daha ucuzmu? Dağcılık,kamp malzemeleri vs. vs. Bakımından fiyatlar nedir? Alışveriş yapılacak mağaza sıkıntısı varmı? ve daha da önemlisi alışveriş...

2. TurKuaZ

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Çok uzun ve her zamanki gibi karışık,içerikten yoksun, vıcık vıcık demagoji akan yorumunuzun sadece bir kısmını okuyabildim.6 sayfadır size yorum yazan herkese laf atmış, kişilere tepeden bakar yorumlar yazmışsınız ve hala "konuyu...
  3. TurKuaZ

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Halil bey, Ben ankete gerekli oylamayı yaptım,ve konuyada yapılan yorumlarla birlikte kendi görüşümü ifade eden birkaç satır yazdım,çekildim.Hiç yorum yazma niyetim yoktu,özelden ve buradan yazdığınız yazılara nezaketen yanıt verme...

4. TurKuaZ

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Halil bey; Şurda şu var,burda bu var siz o zaman niye burdasınız gibi tuhaf bir önerme getirmişsiniz. Beyefendi, ben buradayım, burayı bu hali ile seviyorum. Buraya kimsenin zorlaması ile üye olmadığım gibi,kimse de niye burdasın...
  5. TurKuaZ

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Balık avcılığı ile ilgili çok kapsamlı forumlar mevcut.Hatta bu forum ve sitelerin müdavimleri yaşı kemale ermiş bu konuların bu ülkedeki ilk uygulayıcısı olan her biri doğa ve deniz aşığı kişilerden oluşuyor. İlk dalışlar nasıl...

6. TurKuaZ

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Gezenbilirde avcılık köşesi açmak yada açmamak avcılığı bitirmeyecektir,o halde açmaktan zarar gelmez tarzı bir yaklaşımı onaylamıyorum. Hayvan besleniyor kesiliyor savunmasınada katılmıyorum Bu her iki örnekte klasik demagojik...

7. TurKuaZ

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Şahsen forumda avcılık kategorisi olmasını istemiyorum ve onaylamıyorum.Yok zaten avcılık yapılıyormuş,yok et lazımmış falan gibi demagojileri geçelim. Böyle bir kategori açılırsa buraya gelmenin anlamı da kalmaz. Avcıların kendine...
  8. TurKuaZ

2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!!

Ynt: 2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!! Konu avcılık değil,avlanma alanında trekking yapanların dikkatli olması yönünde bir uyarıydı. Uyarı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.
  9. TurKuaZ

Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero

Ynt: Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero Sedat bey çok teşekkürler. Toyotalarda da benzinli-lpg li ve dizel arasında seçim yapmak gerekiyor. Bu konuda tecrübelerinizi anlatırmısınız.

10. TurKuaZ

Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero

Ynt: Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero Merhaba,konu başlığı ilgimi çekmişti, güzel bilgiler vardı ama konu başlığının devamını göremediğim için meraklandım. Toyota ve Mitsubishi kullanıcısı arkadaşlar Bu konuya düşüncelerini yazarlarsa çok faydalanırız.Toyota Land Cruiser mi yoksa Mitsubishi...

11. TurKuaZ

Cep Telefonu

Ynt: Cep Telefonu Bir girişimci Türkiye ye Casio Gzone getirse keşke. Sonim markasını şimdiye dek hiç duymadım,telefon konusunda tecrübeli bir iletişim firması değil,sadece telefonu sağlamca paketleyip "land rover" markası vurarak ve 1200 lira gibi astronomik bir fiyata tüketiciye ulaştırarak...
  12. TurKuaZ

Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi Keşke daha fazla resim olsaydı. :( Emeğinize sağlık.

13. TurKuaZ

Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz Teşekkürler,Elinize emeğinize sağlık.
  14. TurKuaZ

Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz Merhaba, Geziniz çok güzel ve bilgilendirici olmuş. İlgi ile okuyorum seneye İnşallah benimde bu güzergah üzerinde bir turum olur. Çok teşekkürler, devamını bekliyoruz. :)
  15. TurKuaZ

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Arkadaşlar,kamp güvenliği konusunu dönüp dolaştırıp "silah kültürü" ne getiriyorsunuz. Her Türk çocuğu gibi bize elimizde oyuncak tabancalarla büyüdük,askercilik oynadık,askere davul zurna ile kınalar yakarak gittik,kardeşlerimizi,komşularımızı...

16. TurKuaZ

Yurt Çapındaki Şenlikler ve Festivaller Hakkında Yardım?

Ynt: Yurt Çapındaki Şenlikler ve Festivaller Hakkında Yardım? 15 Temmuzda Rize-Ardeşende Fırtına Rafting şenlikleri yapılacak. Karadeniz doğası gereği oldukça renkli geçiyor bu tür etkinlikler. İlginizi çekebilir.(Ben Rizede değilim ama o tarihte orda olmaya çalışacağım)
  17. TurKuaZ

ayakkabı tavsıyesı..

Ynt: ayakkabı tavsıyesı.. Scott marka ayakkabıları kontrol edin. Ünlü bisiklet markası Scott un koşu ve outdoor için yaptığı ayakkabılar. Hem sağlam,hem dayanıklı birkaç farklı modeli mevcut. Atlas-adrenalin-kutup ayısı gibi mağazaların web sitelerinde görebilirsiniz.
  18. TurKuaZ

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera İlgi ile okudum,Emekliliğinizi keyifli bir uğraşla geçirebildiğiniz için size imrenmedim desem yalan olur. :) Elinizden iş gelmesi, elinden iş gelen yıllık dostlarla bir arada çalışabilmeniz,ve bu çalışmayıda mangallarla süsleyerek hayattan zevk...

19. TurKuaZ

Rizeye gelecek olanlar

Ynt: Rizeye gelecek olanlar 15-17 Temmuz arası Rize-Ardeşende rafting şenlikleri var, yaylalara çıkmayı planlıyorsanız şenlikleri ve Fırtına'da rafting keyfini kaçırmamanızı öneririm.
  20. TurKuaZ

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? :) İnşallah benim yazdıklarımda yanlış anlaşılmamıştır,kimseye muhalefet olma amacı gütmedim. Madem burası bir forum ve fikir paylaşım alanı bende ileri sürülen fikirlerde katılmadığım noktayı belirtmeye çalıştım. Kimsenin başına kendini yada yakınlarını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR