Yurt Çapındaki Şenlikler ve Festivaller Hakkında Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,585

Jimny_Mehmet

Kamp III
Yer
Boğaziçi Arnavutköy
Arkadaşlar merhabalar bildiğiniz üzere ben Aydınlık Gazetesinde çalışıyorum. Bu yaz için kafamda düşündüğüm projeyi hayata geçiriyorum ve hem Ulusal Kanal da program olarak hemde Aydınlıkta tam sayfa olarak festival ve şenlik haberleri ve programları yapacağım. Sizinde bildiğiniz, Televizyonda görmeneziniz istediğiniz veya davet etmek istediğiniz bu tür organizasyon olursa lütfen buradan haber verin..

saygılar...

Etiketler
Ynt: Yurt Çapındaki Şenlikler ve Festivaller Hakkında Yardım?

15 Temmuzda Rize-Ardeşende Fırtına Rafting şenlikleri yapılacak. Karadeniz doğası gereği oldukça renkli geçiyor bu tür etkinlikler. İlginizi çekebilir.(Ben Rizede değilim ama o tarihte orda olmaya çalışacağım)

festival.jpg

Mehmet paşam yaz ayları memlekette şenlik ve festivallerle geçiyor :smiley: 4 senedir gideceğim gideceğim diyorum ama bu sene kesin gideceğim :smiley:

15 temmuz Kadırga Yaylası "Otçu Göçü" şenlikleri (Çepni Türklerinin süsledikleri hayvanlarını yaylaya çıkarma şenlikleri)
16 temmuz Sis Dağı şenlikleri (müthiş bir yayla, müthiş bir şenlik...)

Tarihler sana da uyuyorsa beraber çıkarız yola? Hatta bu geziyle ilgili yarın akşam toplantımız var, müsaitsen mutlaka beklerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR