Arama sonuçlarınız

1. TurKuaZ

Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Alper görüştüğümüzde muhakkak hatırlarım seni. :) Şu işe bak talebelerimi burda da buldum :) Ben eskiden beri doğa sporları ilede ilgilenirdim,ancak salon ve iş sebebi ile çok aksatıyordum. Benim hobim genelde trekking üzerine yani vur çantayı...

2. TurKuaZ

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Alper merhaba, Fikri hocayı tanıyorum kardeşi Bilal de yakın arkadaşımdır.Kendileri ile 25 yılı aşan bir samimiyetim var. Büyük ihtimal benide tanırsın veya muhakkak duymuşsundur. Çerkezköydeki bir diğer spor salonu benimdi 14 yıllık salon...
  3. TurKuaZ

Ynt: Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba arkadaşlar; Bende çerkezköy deyim. Ancak off road yapacak aracım yok. Çerkezköy de oldukça tanınan bir spor hocasıyım.

4. TurKuaZ

Satılık Spor Salonu Malzemeleri ( Body - Fitnes Makineleri)

13 yıldır faal durumdaki salonumuzda bir süre sonra değişiklik yapacağımız için, elimizdeki tüm ekipman ve demirbaşı elden çıkarıyoruz. Spor salonu açmak veyahutta salonunu yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır.Malzemeler gayet temiz durumdadır. Makineler Esjim marka profline...
  5. TurKuaZ

Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!.

Ynt: Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!. Cep telefonu ile konum bildirme olayı oldukça sakat bir şeydir ben bunu anlatmaya çalışmıştım. Cep telefonu alıcıdan sinyal alır. Sinyal aldığı alıcının koordinatınıı size verir. Örnek veriyorum: Diyelimki telefon alıcısı kadıköyde...

6. TurKuaZ

Ynt: Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!. :) O kadar anlattım ama kimse okumaya zahmet etmemiş. Kaybolan kişiyi bu yolla siz bulmak isterseniz sizde kaybolursunuz. Aman dikkat.

7. TurKuaZ

2010 Ultra Maraton

Ynt: 2010 Ultra Maraton Bu maraton ilk değil 2. oluyor geçen sene 1. yapılmıştı. Ve gerçekten istenen ücret Türkiye şartlarına göre çok yüksek. İlgili yarışmanın web sitesinde bunada bir açıklama getirilmiş ve yurtdışındaki benzer yarışmaların binlerce euro giriş ücreti aldığını,Türkiyede...
  8. TurKuaZ

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Merhaba cd lerle ilgili bana özelden bilgi verirmisiniz.
  9. TurKuaZ

Çerkezköy

Ynt: Çerkezköy Yok yok o kadarda soğuk değil. Ha eğer açık arazide iseniz elbette rüzgara maruz kalıp üşürsünüz. :) Trakya'nın tam orta yerindedir. Marmara'ya 40 dakika, Karadeniz'e 1 saat, Ege'ye ise 1,5 - 2 saat mesafededir. Bu sebeple hava durumunda Tekirdağ yada İstanbul için sağanak yağış...

10. TurKuaZ

Tekirdağ İş Hayatı Hakkında Bilgi İstiyorum Lütfen

Ynt: Tekirdağ İş Hayatı Hakkında Bilgi İstiyorum Lütfen Tekirdağ merkezde sanayi pek yoktur.Ancak Çorlu ve Özellikle Çerkezköyde pek çok tekstil fabrikası mevcut.Çorludan Lüleburgaza doğru giderken yol boyunca fabrikalar var. Bunun yanında Askeri özgeçmişe sahip olmanın avantajı olarak...

11. TurKuaZ

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Merhaba müsadenizle bende birkaç şey söylemek isterim. Ömerbeyin mesajının sonunda olayın ana hattı çok güzel ifade edilmiş. Kamp yapmaya giden kişiler kimseye sormadan,araştırmadan incelemeden yallah diye dağa,ormana çıkmıyorki elbette bunun bir planlama...
  12. TurKuaZ

Yeniay Macera Yarışı

Ynt: Yeniay Macera Yarışı Bilgilendirme ve resimler için teşekkürler. Bende katılmayı düşünüyordum ama nasip olmadı.İnşallah başka sefere.

13. TurKuaZ

Ynt: Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!. Bu konuda ben işim dolayısı ile az çok bilgi sahibiyim. Cep telefonu dediğimiz alet bir nevi telsizdir.2 km kadar bir menzili bulunur.Bu mesafe içindeki baz istasyonlarından alım yapar.Açık arazilerde bu alan biraz daha uzayabilir...
  14. TurKuaZ

Çanakkale

Ynt: Çanakkale
  15. TurKuaZ

Çanakkale

"Çanakkale şehitleri araştırma derneği" nin basmış olduğu mükemmel resimlerden bir demet sunayım.

16. TurKuaZ

Anadolu Efsaneleri

Ynt: Anadolu Efsaneleri Bu mükemmel konu çok ama çook gerilerde kalmış :( Güncellemek ve ekleyenlere teşekkür etmek istedim. Sağolun varolun.
  17. TurKuaZ

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Hım:) Cidden bilmiyordum haberin kaynağının siz olduğunuzu.
  18. TurKuaZ

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı http://haber.mynet.com/detay/guncel/Hatay-da-olu-cizgili-sirtlan-bulundu/19Aralik2008/N193883 Bu günkü mynetten bir haber.Hemde yukarda bahsini ettiğiniz bölge ile alakalı. Söz konusu olaya gelince.Durumu yazılı olarak kaleme alın,şahitlerinizede imzalatarak iadeli...

19. TurKuaZ

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Diyarbakır Ulu camiden bir resim; Sanırım zamanında buralarda varmış.Halende olması muhtemeldir.
  20. TurKuaZ

Gezenbilir Tekirdağ Grubu

Ynt: Gezenbilir Tekirdağ Grubu Ad - Soyad: Oğuzhan Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: Çerkezköy İlgi Alanı: Orman yürüyüşleri-su sporları kampçılık ve macera yarışları ilgi alanım. Not: Merhaba.. İsmim Oğuzhan Tekirdağ merkez değil Çerkezköy de ikamet ediyorum:) Bir güvenlik şirketinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri