Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili Erkan ağabey..
bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum.
geçen gün işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardim almak için eve geri döndüm. eve girince gözlerime...
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)
bence bu konuyu bu kadar takip etmeyin sayın ulash bey keyfinizide kaçırmayın.. sizinle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum..
Tuğsan bey moderatörlerden birşey istemenize gerek yok sinirlerinizide başkalaırının keyfinide bozmayın girmezsiniz olur biter...
benim öyle bir düşüncem olsa (gezenbilir kalitesi ile ilgili) durmam burada. problem var diyen ve adam olanda durmaz..
Dursun abi haklısında birileri birilerine sorun çıkarmaya çalışıyor gibime geldi.. onun için yazmadan duramıyorum..
arkadaşlar hepinize öncelikle iyi bayramlar..
Lütfen kimsenin povakasyonlarına kanmayalım. ben tüm aile üyelerimize eşit seviyede yaklaşıldığı düşüncemden asla şüphe bile etmiyorum etmeyeceğimde. Sevgili arkadaşlarım...